KNMP-fondsen: onderzoek voor de apotheker in de praktijk

Opties

De Stichting KNMP-fondsen ondersteunt onderzoek dat relevant is voor de apotheekpraktijk. Jaarlijks ontvangen tussen 15 en 25 promovendi een bijdrage voor de uitgave van hun proefschrift. Bekijk een overzicht van de onderzoeken die recent een subsidie ontvingen.

Stichting KNMP-fondsen

Prof. dr. Toine Egberts, bestuursvoorzitter KNMP-fondsen: 'Ik vind het inspirerend om te zien hoe vragen over de behandeling met geneesmiddelen worden onderzocht en vervolgens terug kunnen worden gevoerd naar de praktijk van het beroep; of dat nu in de openbare apotheek is, het ziekenhuis, of waar dan ook. Als KNMP-fondsen kunnen we daar een klein steentje aan bijdragen.'
Prof. dr. Henk-Jan Guchelaar, bestuurslid: 'Een jaargenoot zei tegen mij: "De farmacie heeft mij veel gebracht." Vanuit die gedachte kun je misschien iets terugdoen.'

Helpt u dit onderzoek voor de apotheekpraktijk ook in de toekomst zichtbaar te laten zijn?

Dat kan door een bedrag over te maken t.n.v. de Stichting KNMP-fondsen, NL90INGB 0681.5549.32 onder vermelding van 'actie'.

Subsidie KNMP-fondsen aanvragen

Als het bestuur van de stichting KNMP-fondsen beoordeelt dat een onderzoek waardevol is voor praktijkapothekers, ontvangt de promovendus een subsidie voor publicatie van het proefschrift.

Wilt u subsidie van de KNMP-fondsen aanvragen? Vul dan het aanvraagformulier in. U vindt op dit formulier alle informatie over de procedure.

Naar het aanvraagformulier
Pagina laatst bijgewerkt op 18 maart 2022