Harm Geers nieuwe Directeur Opleidingen

30 juni 2022
Opties

Harm Geers wordt per 1 september 2022 aangesteld tot Directeur Opleidingen. Daarmee wordt Geers directeur van het onlangs gelanceerde Charlotte Jacobs Instituut (CJI), zijnde de afdeling Opleidingen van de KNMP.

Harm Geers

Als Directeur Opleidingen richt Harm Geers zich vooral op de strategische positionering van het opleidingsinstituut en daarmee ook de verdere ontwikkeling van de opleidingen openbare farmacie en kaderapotheker. Geers zal parttime invulling geven aan zijn directeurschap, naast zijn werkzaamheden als openbaar apotheker en mede-eigenaar van vier apotheken in Wageningen en Bennekom.

Olaf Tan, huidig ad interim Directeur Opleidingen: “Met Harm in ons midden beschikt het Charlotte Jacobs Instituut over een collega die aantoonbare affiniteit heeft met onderwijs en onderzoek. Hij is in staat om samen met het team in te zetten op modern opleiden, waarin de (toekomstig) openbaar apotheker en kaderapotheker worden voorbereid op het vakbekwaam kunnen opereren in het dynamische krachtenveld van de openbare farmacie, nu en straks.”

Opleidingen

Het Charlotte Jacobs Instituut is het opleidingsinstituut voor de openbare farmacie van de KNMP. Het CJI biedt de vervolgopleiding tot openbaar apotheker en de opleiding tot kaderapotheker aan, en is partner voor opleidingsapotheken. 

Bekijk Vervolgopleiding Openbare Farmacie

Bekijk Opleiding tot Kaderapotheker