Week tegen Eenzaamheid 2023: bestel de gesprekstarters en posters

17 augustus 2023
Opties

Apothekers kunnen tijdens de Week tegen Eenzaamheid van 28 september tot en met 4 oktober gebruikmaken van het ‘Kom erbij-pakket’. Dit pakket bevat materialen zoals gesprekstarters, posters, uitnodigingskaarten en vloerstickers over het thema eenzaamheid en is tot 31 augustus te bestellen. Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) organiseert deze week samen met gemeenten en de Nationale Coalitie tegen Eenzaamheid in het kader van het actieprogramma Eén tegen eenzaamheid. 

Landelijke opening

De Week tegen Eenzaamheid start met een landelijke netwerkconferentie op woensdag 27 september in het Beatrix Theater te Utrecht. Deze conferentie brengt kennis en inspiratie samen via boeiende sprekers voor degenen die betrokken zijn bij het thema eenzaamheid. Apothekers die willen deelnemen, kunnen zich kosteloos aanmelden via de website van Week tegen Eenzaamheid.

Tijdens de Week tegen Eenzaamheid is er door het hele land extra aandacht voor het thema eenzaamheid. Welzijns- en maatschappelijke organisaties, vrijwilligers, actieve burgers, bedrijven en gemeenten organiseren honderden activiteiten waar mensen elkaar ontmoeten en nieuwe contacten kunnen leggen.

Meer informatie over de Week tegen Eenzaamheid

Bestel het ‘Kom erbij-pakket’