Website KNMP.nl is vernieuwd

08 maart 2022
Opties

De website van de KNMP is volledig vernieuwd. De vormgeving is aangepast, er is een nieuwe indeling gemaakt, de zoekmachine is verbeterd en KNMP-leden kunnen in ‘Mijn KNMP’ hun gegevens inzien en aanpassen. Een groot aantal apothekers heeft meegedacht en feedback gegeven. Met deze input is de website overzichtelijker en gebruiksvriendelijker geworden.

De belangrijkste veranderingen:

  • Het rustige nieuwe ontwerp sluit aan bij de vormgeving van onze publiekswebsite Apotheek.nl. 
  • De zoekfunctie is verbeterd.
  • De menustructuur is gewijzigd. Zo staan actuele zorginhoudelijke onderwerpen onder het kopje Dossiers. Daarnaast hebben de richtlijnen een meer prominente plek gekregen. Ook worden ze op een beter leesbare manier gepresenteerd. 
  • De website is persoonlijker: er zijn bijvoorbeeld meer praktijkverhalen en foto’s van apothekers te vinden. Op deze manier willen we ook aan niet-apothekers die KNMP.nl bezoeken laten zien wat er speelt in de apotheekpraktijk. 
  • KNMP-leden kunnen als zij inloggen (knop rechtsboven) in ‘Mijn KNMP – Mijn profiel’ hun gegevens inzien en aanpassen. Hier kunnen zij ook hun wachtwoord wijzigen en direct zoeken in de Leden- en Apothekenlijst. 

KNMP.nl is ontwikkeld door Finalist en het ontwerp is gemaakt door DPDK. 

 

Als u vragen heeft over deze nieuwe website, dan kunt u contact opnemen met de afdeling Communicatie ((070) 373 72 70 of communicatie@knmp.nl). U kunt eerst een aantal veelgestelde vragen raadplegen.

Naar de veelgestelde vragen