Toolkit beschikbaar voor apothekers om te werken aan zichtbaarheid

06 mei 2022
Opties

De KNMP stelt een toolkit beschikbaar voor apothekers om te werken aan de eigen zichtbaarheid. Apothekers vinden in de toolkit tips, goede voorbeelden en tools om zichzelf en hun teams zichtbaar(der) te maken als medicatiespecialist. De toolkit is een eerste introductie en krijgt regelmatig een aanvulling.

In de toolkit zijn onder meer goede voorbeelden van collega-apothekers te zien die zichzelf zichtbaar maken als medicatiespecialist. Verder kunnen apothekers tips vinden voor hun social media kanalen en voor het maken van video’s. Ook zijn er tools te downloaden voor het genereren van lokale publiciteit, waaronder templates persberichten en teksten met beelden voor sociale media.

De toolkit is een onderdeel van een bredere aanpak om de apotheker als medicatiespecialist zichtbaarder te maken bij het Nederlandse publiek. Zo is onlangs de campagne ‘Waardevol advies van uw apotheker’ gelanceerd. Ook start de KNMP nog voor de zomer met twee andere publiekscampagnes: de anticonceptiepil en goed voorbereid op reis.

Ideeën of suggesties voor de toolkit kunnen apothekers via dit formulier achterlaten. Dit geldt ook voor tips omtrent zichtbaarheid.

Ga naar de toolkit