Publiekscampagne ‘Samen met je apotheker’ verlengd

22 mei 2024
Opties

De publiekscampagne ‘Samen met je apotheker’ is vanwege het positieve resultaat verlengd tot eind juni 2024. KNMP-leden kunnen de campagne ook langer onder de aandacht brengen in de apotheek door beeldmateriaal te gebruiken.

De campagne richt zich op het Nederlandse publiek en benadrukt de rol van de apotheker als medicatiespecialist. Door middel van online advertenties, bestaande uit afbeeldingen en video’s, wordt getoond hoe patiënten samen met hun apotheker de juiste medicijnkeuzes kunnen maken.

'Samen met je apotheker' ging eind september vorig jaar voor het eerst live en kent sindsdien een brede verspreiding via sociale media en websites als AD.nl en Libelle. Ook was de campagne meermaals te horen met drie radiospots op zenders als Radio 10, Veronica, Sky Radio en 100%NL.

Apothekers en hun teams worden aangemoedigd de campagnebeelden te laten zien in de apotheek. Ze kunnen hierbij gebruikmaken van posters, beeldmateriaal voor het wachtkamerscherm in de apotheek en voor hun sociale media kanalen. Met de publieksmaterialen kunnen apothekers de boodschap van de campagne versterken en hun patiënten bewuster maken van de rol van de apotheker als medicatiespecialist.

Download de campagnebeelden