Publiekscampagne ‘Samen met je apotheker’ opnieuw op de radio

22 november 2023
Opties

De publiekscampagne ‘Samen met je apotheker’ is opnieuw te horen op meerdere radiozenders. Sky Radio, Radio 10, Radio Veronica, 100%NL, Sublime en de regionale omroepen zenden tot en met 3 december 2023 drie verschillende spots uit. De radiospots informeren het Nederlandse publiek over de rol van apotheker als medicatiespecialist. Met de boodschap dat patiënten samen met hun apotheker de juiste medicijnkeuzes kunnen maken.

Publiekscampagne Samen met je apotheker

Het doel van de campagne is om het imago van de apotheker als medicatiespecialist te versterken. De campagne laat zien dat de apotheker een grote betrokkenheid heeft bij de patiënt en dat hij altijd in de buurt is voor een persoonlijk en betrouwbaar advies. Er staan drie thema’s centraal:

  1. Veilig medicijnen combineren;
  2. Minder bijwerkingen;
  3. Stoppen met medicatie.

Radiospot ‘Veilig medicijnen combineren’
Radiospot ‘Minder bijwerkingen’
Radiospot ‘Stoppen met je medicatie’

    Publieksmaterialen inzetten

    Apothekers en hun teams kunnen de campagne ook inzetten in de apotheek. Zo zijn er posters beschikbaar, narrowcasts voor het wachtkamerscherm, en video’s en afbeeldingen voor de eigen sociale media kanalen. De campagne ‘Samen met je apotheker’ loopt nog tot en met maart 2024 door met diverse advertenties op websites en sociale media.

    Bekijk alle publieksmaterialen