KNMP en VJA organiseren zichtbaarheidstraining voor apothekers

20 maart 2024
Opties

De KNMP en de Vereniging van Jonge Apothekers (VJA) organiseren een training voor apothekers om hen te ondersteunen in het vergroten van hun zichtbaarheid. Met de training 'In de schijnwerpers: hoe doe jij dat?' op 23 april 2024 krijgen deelnemers praktische tips om hun profilering online en in de apotheek te versterken. De training is in de Jaarbeurs Utrecht en is kosteloos te volgen voor KNMP- en VJA-leden.

Tijdens de training komen meerdere apothekers uit de praktijk aan het woord. Zo zullen Marcel van den Bosch-Niestijl, Iris Zuydgeest, Hans Mulder en Arianna Pranger inzichten delen over het vergroten van zichtbaarheid, zowel binnen als buiten de apotheek. Van sociale media platforms als Instagram en TikTok tot het inzetten van lokale media zoals kranten, radio en tv. Ook zal LinkedIn-trainer Trudy Pannekeet een interactieve workshop geven, waarin apothekers aan de slag gaan met hun profiel en het bereik van berichten op LinkedIn.

Apothekers die geïnteresseerd zijn in het verhogen van hun zichtbaarheid worden van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze training. Er is accreditatie aangevraagd voor openbaar apothekers.

Meer informatie over het programma en aanmelden