Inschrijving KNMP Voorjaarscongres 2024 geopend

22 januari 2024
Opties

De inschrijving voor het KNMP Voorjaarscongres 2024 op 12 maart is geopend. Het thema is ‘Oog en oor: ik zie en hoor je’.  

De Scientias berichtte begin vorig jaar dat er te weinig aandacht is voor droge ogen, omdat het een onschuldige kwaal lijkt, maar het schade aan het hoornvlies kan veroorzaken. Tevens liet de NOS weten dat er meer hulp moet komen voor mensen met heftige hooikoortsklachten. Door de klimaatverandering worden deze klachten erger. En dat er meer onderzoek nodig is naar gehoorverlies en tinnitus, omdat steeds meer mensen slecht horen. Tijdens het KNMP Voorjaarscongres zal er dieper worden ingegaan op oog- en oormedicatie en rol van de apotheker. 

Inhoud

Gerenommeerde sprekers zoals prof. dr. Robert Stokroos, hoogleraar KNO aan het UMC Utrecht en drs. Jacqueline van der Lingen, ziekenhuisapotheker bij Lairesse Ziekenhuisfarmacie, nemen deelnemers onder meer mee in het herkennen van oorproblemen, de behandeling hiervan en de rol van de apotheker bij droge ogen.  

Netwerken

Het congres biedt deelnemers naast een interessant inhoudelijk programma de mogelijkheid om te netwerken met collega's en standhouders, onder het genot van een hapje en drankje.

Vroegboekkorting

KNMP-leden die zich voor 19 februari 2024 inschrijven, profiteren van een vroegboekkorting. Zij betalen tot en met 18 februari € 130,- (excl. btw). Na 18 februari zijn de kosten € 170,- (excl. btw).    
 

Het KNMP voorjaarscongres 2024 wordt financieel mede mogelijk gemaakt door onder andere de farmaceutische industrie.