AGM-bijeenkomst 21 juni: ‘Het GVS: beoordeling, toelating en mogelijke knelpunten'

24 mei 2023
Opties

De sectie Apotheker Geneesmiddel & Maatschappij (AGM) houdt op woensdag 21 juni 2023 een fysieke bijeenkomst over het geneesmiddelenvergoedingssysteem (GVS). De sessie vindt plaats van 16.00 tot 20.00 uur in de Jaarbeurs Utrecht en is enkel toegankelijk voor KNMP-leden.

De AGM-bijeenkomst biedt apothekers de gelegenheid om kennis over het vergoedingsstelsel van geneesmiddelen te vergroten en inzicht te krijgen in de complexe dynamiek van de extramurale farmacie. In deze sessie staan de procedures voor het beoordelen en toelaten van geneesmiddelen tot het GVS centraal. Mogelijke knelpunten komen ook aan bod. Daarnaast worden de rollen van betrokken partijen, zoals het Zorginstituut Nederland, Zorgverzekeraars Nederland en de farmaceutische industrie, door verschillende sprekers belicht. 

Apothekers krijgen tijdens de bijeenkomst de kans om met collega's en experts in het veld te netwerken, en van gedachten te wisselen over toekomstige ontwikkelingen en verbeteringen op dit gebied. Aanmelden is mogelijk tot en met 20 juni. Accreditatie wordt aangevraagd voor openbaar apothekers en ziekenhuisapothekers.

Aanmelden voor de AGM-bijeenkomst