Veelgestelde vragen Mediatheek

Opties

Vragen over de KNMP Mediatheek? Hier vind je de antwoorden.

Zichtbaarheid

De KNMP stimuleert apothekers om actief te zijn op sociale media. In de toolkit zichtbaarheid vind je tips om jouw online zichtbaarheid te vergroten. De KNMP heeft bijvoorbeeld een themakalender ontwikkeld waarin bepaalde themadagen staan waar je als apotheek (op sociale media) aandacht aan kunt besteden. De KNMP biedt posts en voorbeeldteksten aan, samen met handleidingen vol tips voor het plaatsen van berichten op sociale media en het maken van video's

Laatst bijgewerkt op 12 juni 2024

De KNMP stimuleert apothekers om contact te zoeken met de lokale media om de rol van de apotheker en het team over te brengen. Apotheker Hans Mulder vertelt in een video hoe je het benaderen van lokale media aanpakt. Je kunt de voorbeeldtekst voor lokale publiciteit  gebruiken die de KNMP aanbiedt om je verhaal met de lokale pers te delen.  

Bekijk de persbericht templates
Laatst bijgewerkt op 12 juni 2024

Materialen

De versterking van de positie van de apotheker kan op verschillende manieren worden gestimuleerd. De KNMP ondersteunt de leden door middelen aan te reiken en in te zetten.

Laatst bijgewerkt op 12 juni 2024

Suggesties voor nieuwe onderwerpen uit de praktijk zijn altijd welkom. Deze kun je achterlaten bij de afdeling communicatie van de KNMP via communicatie@KNMP.nl.

Laatst bijgewerkt op 12 juni 2024

De KNMP is verheugd te horen dat je een manier hebt gevonden om de KNMP Mediatheek nuttig in te zetten in je werk als apotheker. Wil je de tip met de KNMP en je collega's delen? Neem dan contact op met de afdeling communicatie van de KNMP via communicatie@knmp.nl.

Laatst bijgewerkt op 12 juni 2024
Pagina laatst bijgewerkt op 04 juli 2024