Training VJA en KNMP 'In de schijnwerpers: hoe doe jij dat?'

Opties

Waarom is het belangrijk om zichtbaar te zijn? En hoe kun je op verschillende manieren jezelf als apotheker zichtbaar maken? Meerdere sprekers beantwoorden deze vragen tijdens de training ‘In de schijnwerpers: hoe doe jij dat?’, die door de VJA en de KNMP wordt georganiseerd. De training vindt plaats op dinsdag 23 april (9.00 tot 13.00 uur) in de Jaarbeurs Utrecht, en is gratis te volgen voor VJA- en KNMP-leden.

  • Datum 23 april 2024
  • Locatie Jaarbeurs Utrecht
  • Start & eind tijd 09:00 - 13:00
  • Accreditatie 2,5 punten voor openbaar apothekers

Tijdens de training komen meerdere apothekers uit de praktijk aan het woord. Zo zullen Marcel van den Bosch-Niestijl, Iris Zuydgeest, Hans Mulder en Arianna Pranger inzichten delen over het vergroten van zichtbaarheid, zowel binnen als buiten de apotheek. Van sociale media platforms als Instagram en TikTok tot het inzetten van lokale media zoals kranten, radio en tv. Ook zal LinkedIn-trainer Trudy Pannekeet een interactieve workshop geven, waarin apothekers aan de slag gaan met hun profiel en het bereik van berichten op LinkedIn.

Apothekers die geïnteresseerd zijn in het verhogen van hun zichtbaarheid worden van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze training.

Meer informatie over het programma en aanmelden
Pagina laatst bijgewerkt op 03 april 2024