Verzameling nieuws Zorginnovatieprijs

Projecten kwetsbare ouderen winnen KNMP Zorginnovatieprijs
De KNMP Zorginnovatieprijs najaar 2016 is toegekend aan twee projecten gericht op de zorg voor kwetsbare ouderen in de eerste lijn. Het gaat om de inzending van apothekers Sylvia Verwoert (Apotheek Ondiep) en Fleur de Groot (Zuilense apotheek) in Utrecht met het project ‘Kwetsbare ouderen’ en de inzending van Pharmium apothekers in Drachten met het project ‘WijsGrijs’. De prijsuitreiking vond plaats tijdens het KNMP Najaarscongres in Utrecht.
Zorginnovatieprijs voor farmazorg aan longtransplantatiepatiënt
Met een project voor farmaceutische zorg voor longtransplantiepatiënten wint apotheker Eward Melis van Apotheek UMC Utrecht de KNMP Zorginnovatieprijs voorjaar 2016. De prijs is vanmorgen uitgereikt op het KNMP Voorjaarscongres in de Jaarbeurs.
KNMP Zorginnovatieprijs voor apotheker in huisartsenpraktijk
In huisartsenpraktijk Prelude in Alphen aan den Rijn is dagelijks een apotheker van de Samenwerkende Apotheken Alphen en omgeving aanwezig, in een eigen spreekkamer met mogelijkheid tot gebruik van het HIS. Dit initiatief, 'Combi-consult op recept', won op 6 oktober de KNMP Zorginnovatieprijs.
KNMP Zorginnovatieprijs voor digitaal zorgplatform apotheek
KNMP-persbericht | Het bedrijf Umenz heeft de KNMP Zorginnovatieprijs voorjaar 2015 gewonnen. Het Umenz zorgplatform verbindt de patiënt continu met zijn eigen apotheker. Dit bevordert de therapietrouw en stimuleert een actievere regierol van de patiënt over zijn ziekte en gezondheid.

Contact

KNMP
Maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:00 uur

(070) 373 73 73 communicatie@knmp.nl