Verzameling nieuws Zorginnovatieprijs

Toedienapp BENU Apotheek in Eibergen wint KNMP Zorginnovatieprijs 2017
Persbericht | Met een toedienapp is BENU Apotheek in Eibergen winnaar van de KNMP Zorginnovatieprijs 2017. Het project 'Medicatie Controle App met elektronische toedienregistratie' kreeg de meeste stemmen van de leden van de apothekersorganisatie KNMP, die voor het eerst zelf mochten meebeslissen. De app maakt papieren toedieningslijsten overbodig, biedt apothekers en patiënten meer gemak, verbetert de medicatieveiligheid en maakt tijd vrij voor zorg.
Apothekers kiezen gezamenlijk de winnaar van de KNMP Zorginnovatieprijs
Een andere manier van jureren, een hoger prijzengeld en een sprekend beeldmerk. Zie hier een aantal nieuwe elementen rondom de KNMP Zorginnovatieprijs, die voortaan eenmaal per jaar wordt uitgereikt. Met hopelijk veel sterke verfrissende ideeën.
KNMP Zorginnovatieprijs 2017: uitreiking in oktober
De uitreiking van de KNMP Zorginnovatieprijs 2017 is tijdens het Najaarscongres in oktober. De KNMP denkt na over een aantal vernieuwingen rondom de KNMP Zorginnovatieprijs. Een daarvan is een jaarlijkse uitreiking met een hoger prijzengeld en meer exposure voor de deelnemers.
Projecten kwetsbare ouderen winnen KNMP Zorginnovatieprijs
De KNMP Zorginnovatieprijs najaar 2016 is toegekend aan twee projecten gericht op de zorg voor kwetsbare ouderen in de eerste lijn. Het gaat om de inzending van apothekers Sylvia Verwoert (Apotheek Ondiep) en Fleur de Groot (Zuilense apotheek) in Utrecht met het project ‘Kwetsbare ouderen’ en de inzending van Pharmium apothekers in Drachten met het project ‘WijsGrijs’. De prijsuitreiking vond plaats tijdens het KNMP Najaarscongres in Utrecht.

Contact

KNMP
Maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:00 uur

(070) 373 73 73 communicatie@knmp.nl