Verzameling nieuws Therapietrouw

Introductiekorting SFK-rapportage Uitgifte Gemist
Patiënten die niet zijn geweest voor hun tweede of derde uitgifte, komen voortaan snel en eenvoudig in beeld dankzij de nieuwe SFK-rapportage Uitgifte Gemist. Met de lancering geldt een vroegboekkorting van 50 procent. KNMP-leden die zich voor 1 november abonneren, betalen slechts 47 euro voor een abonnement tot 1 januari 2018. Niet-leden betalen 59 euro.
Inzet apothekers voor laaggeletterdheid erkend bij Vlaggenparade Rotterdam
De inzet van apothekers voor laaggeletterde patiënten krijgt erkenning van de gemeente Rotterdam met een KNMP-vlag aan de voet van de Erasmusbrug. Apotheker Mark Barendregt hees de vlag namens de KNMP op 5 september, bij de start van de Week van de Alfabetisering. Daar wappert deze tussen 29 andere vlaggen van organisaties waarbij dit onderwerp hoog op de agenda staat.
KNMP Zorginnovatieprijs voor digitaal zorgplatform apotheek
KNMP-persbericht | Het bedrijf Umenz heeft de KNMP Zorginnovatieprijs voorjaar 2015 gewonnen. Het Umenz zorgplatform verbindt de patiënt continu met zijn eigen apotheker. Dit bevordert de therapietrouw en stimuleert een actievere regierol van de patiënt over zijn ziekte en gezondheid.

Contact

KNMP
Maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:00 uur

(070) 373 73 73 communicatie@knmp.nl