Aanmelden slotdag

Meld u hier aan voor een van de slotdagen in 2021. Dit kan tot uiterlijk vier weken vóór de betreffende Slotdag. Voorwaarde voor deelname is dat alle onderdelen van de vervolgopleiding eveneens vier weken vóór de betreffende slotdag zijn afgerond.

De namen van gediplomeerde apothekers worden gepubliceerd in de nieuwsbrief van de vervolgopleiding. De groepsfoto kan gebruikt worden voor publicitaire doeleinden.

Slotdagen en COVID-19

Door de COVID-19-maatregelen van het RIVM zijn medio 2020 diverse slotdagen geannuleerd. De KNMP heeft alles in het werk gesteld om de slotdagen vanaf 1 september 2020 in aangepaste vorm weer te organiseren. Hierbij houden we de actuele aanwijzingen en regels strikt in de gaten. Het is hierdoor mogelijk dat er aanpassingen plaatsvinden in vorm en locatie van de slotdagen. Uitgangspunten hierbij is dat het verantwoord (veilig) is en zoveel mogelijk met behoud van het feestelijke, formele karakter te organiseren is.

Dhr./Mw.  
Voorkeur slotdag   De Slotdagen voor 2021 zijn onder voorbehoud van COVID-19 en worden mogelijk aangepast georganiseerd. Hierover komt spoedig duidelijkheid.