Afronding vervolgopleiding

De afronding van je specialisatie vindt plaats door deelname aan de slotdag. Deze bijeenkomst heeft een gemengd feestelijk en inhoudelijk karakter. Na afronding kun je jezelf laten inschrijven in het specialistenregister voor openbaar apothekers.

Deelname slotdag

Inschrijven doe je apart, uiterlijk 4 weken voor de datum. Inschrijving is alleen mogelijk als op dat moment ook alle andere onderdelen van de specialisatie zijn afgerond. Dit wordt gecontroleerd aan de hand van je portfolio in PE-online. Lees de onderwijsbeschrijving tijdig – 2 tot 3 maanden voor de slotdag – in verband met de uitwerking van de eisen voor de slotdag.

Aanmelden voor de slotdag

Voorwaarde voor deelname is dat alle onderdelen van de vervolgopleiding eveneens vier weken vóór de betreffende slotdag zijn afgerond. Dit wordt gecontroleerd aan de hand van je portfolio in PE-online. Lees de onderwijsbeschrijving tijdig – zeg twee tot drie maanden voor de slotdag – in verband met de uitwerking van de eisen voor de slotdag.

Locatie

De slotdagen vinden traditioneel plaats bij de KNMP in Den Haag op een donderdag van 15.30 uur tot ongeveer 20.30 uur en tref je aan in het aanmeldformulier.

Slotdagen en COVID-19

Door de COVID-19-maatregelen van het RIVM zijn medio 2020 diverse slotdagen geannuleerd. De KNMP heeft alles in het werk gesteld om de slotdagen vanaf 1 september 2020 in aangepaste vorm weer te organiseren. Hierbij houden we de actuele aanwijzingen en regels strikt in de gaten. Het is hierdoor mogelijk dat er aanpassingen plaatsvinden in vorm en locatie van de slotdagen. Uitgangspunten hierbij zijn dat het verantwoord (veilig) is en zoveel mogelijk met behoud van het feestelijke, formele karakter te organiseren is.

Contact

Marscha van Beurden en Jacqueline Kleingeld

(070) 373 71 60 vervolgopleiding@knmp.nl