Over de vervolgopleiding

Vervolgopleiding tot openbaar apotheker

In de tweejarige praktijkopleiding tot openbaar apotheker, die je kunt volgen na de zesjarige studie farmacie, werk je gericht aan het ontwikkelen van de competenties die je als openbaar apotheker specialist moet hebben. Je doet dit onder de begeleiding van een erkend opleider. Daarbij volg je eens per maand in Utrecht centraal georganiseerd onderwijs.

Lees verder

Startdata

De KNMP ontvangt een toenemend aantal aanvragen van apothekers voor deelname aan de vervolgopleiding openbare farmacie. De wachttijd is momenteel zes maanden. Per groep is er plaats voor ongeveer 18 apothekers.

Lees verder

Vrijstelling

Vrijstelling van onderdelen van de vervolgopleiding tot openbaar apotheker is onder voorwaarden mogelijk op grond van voorafgaand aan de opleiding opgedane aantoonbaar gelijkwaardige opleidingservaring of werkervaring.

Lees verder

Aanpassingen in de vervolgopleiding door corona (COVID-19)

De KNMP-vervolgopleiding berichtte op 26 maart dat er drie maanden geen centraal onderwijs zal zijn binnen de vervolgopleiding vanwege de overheidsmaatregelen om het coronavirus (COVID-19) te bestrijden. Op 3 april ging er opnieuw een bericht uit, waarin werd ingegaan op vragen die leven bij deelnemers aan de vervolgopleiding. Op deze pagina is de informatie gebundeld te vinden. Zodra er updates zijn, worden deze ook hier geplaatst.

Lees verder