Uitleg deelname StiPCO

Openbaar apothekers geregistreerd in het specialistenregister nemen automatisch deel aan StiPCO via hun StiPCO-dossier in PE-online. Bekijk hieronder de uitleg over de verschillende stappen die u moet zetten om uw StiPCO-dossier te bekijken, StiPCO-scholing uit te zoeken en uw leerresultaten te registreren. Bij elke stap is een video beschikbaar.

StiPCO donkerblauwLeerresultaten StiPCO registreren

Wilt u in aanmerking komen voor een financiële tegemoetkoming van de StiPCO-scholing die u heeft gevolgd? Dan moet u eerst de leerresultaten van die scholing registreren.

U ontvangt een e-mail met het verzoek uw leerresultaten te registreren zodra de aanbieder uw deelname aan een nascholing heeft verwerkt in PE-online. Met de link in de e-mail gaat u naar PE-online. Log in in uw persoonlijk dossier in PE-online, ga naar het tabblad ‘Evaluaties’ en klik op ‘invullen’ naast het evaluatieformulier dat u moet invullen.

U krijgt geen terugkoppeling na het invullen van het evaluatieformulier. Wilt u weten welke scholingen onder StiPCO vallen? Klik op het icoon ‘Rapport’ onder het tabblad 'Evaluaties' voor een overzicht.

Heeft u geen e-mail ontvangen met het verzoek uw leerresultaten te registreren? Wellicht staat niet het juiste e-mailadres genoteerd in PE-online, of heeft u aangegeven deze mail niet te willen ontvangen. Dit past u aan in uw persoonlijk dossier in PE-online onder 'Mijn gegevens'.

StiPCO-dossier inzien

U vindt uw StiPCO-dossier door in te loggen in uw persoonlijke dossier in PE-online.

Klik op het tabblad ‘Mijn dossier’ en vervolgens op het StiPCO-dossier om een detailoverzicht te openen. Hier vindt u de StiPCO-scholingen die u heeft gevolgd en de stimuleringspunten die u heeft behaald. De punten die u heeft behaald via StiPCO tellen ook mee voor de herregistratie.

StiPCO-scholingen opzoeken

U vindt de StiPCO-scholingen via de StiPCO-studiegids en via uw persoonlijke dossier in PE-online. In PE-online klikt u in de nascholingsagenda op het StiPCO-vignet om de juiste scholingen te vinden. Voor meer mogelijkheden kunt u gebruikmaken van de functie ‘Uitgebreid zoeken’.

Heeft u een nascholing gevonden waarvoor u zich wilt aanmelden? Dit kunt u doen bij de aanbieder.

Contact

Helpdesk StiPCO
Jacqueline Kleingeld

(070) 373 71 33 stipco@knmp.nl