KNMP Zorginnovatieprijs

De KNMP Zorginnovatieprijs is een stimulans voor innovatieve apothekers om hun idee te delen en verder te brengen. De prijs ging in 2017 naar BENU Apotheek Eibergen met het project 'Medicatie Controle App met elektronische toedienregistratie'.

Winnaar van de KNMP Zorginnovatieprijs 2017: BENU Apotheek Eibergen

Met een toedienapp is BENU Apotheek in Eibergen winnaar van de KNMP Zorginnovatieprijs 2017. Het project 'Medicatie Controle App met elektronische toedienregistratie' kreeg de meeste stemmen van de leden van de KNMP, die voor het eerst zelf mochten meebeslissen. De app maakt papieren toedieningslijsten overbodig, biedt apothekers en patiënten meer gemak, verbetert de medicatieveiligheid en maakt tijd vrij voor zorg.

Over de KNMP Zorginnovatieprijs

De KNMP Zorginnovatieprijs is een stimulans voor innovatieve apothekers om hun idee te delen en verder te brengen. Voortdurende vernieuwing is nodig om de zorg op de steeds veranderende behoeften van de patiënt en maatschappij aan te laten sluiten. De uitreiking van de KNMP Zorginnovatieprijs, ter waarde van € 10.000, is eenmaal per jaar tijdens het KNMP Najaarscongres.

 

Contact

KNMP Zorginnovatieprijs
Mariska van der Ham

(070) 373 73 46 zorginnovatieprijs@knmp.nl