Patiënteninformatie over duurzame zorg

Apothekers kunnen met onderstaande materialen patiënten informeren over verspilling, medicijnafval en medicijnresten in water.

Poster: Medicijnafval? Lever het in bij de apotheek!

Informeer uw patiënten over het inleveren van medicijnafval bij de apotheek. Met deze poster stimuleert u patiënten om dit te doen. Er staat ook op hoe de medicijnen aangeleverd moeten worden.

Lees verder

Narrowcast: Medicijnafval? Lever het in bij de apotheek!

Informeer uw patiënten over het inleveren van medicijnafval bij de apotheek. Met deze narrowcast stimuleert u patiënten om dit te doen. Er staat ook op hoe de medicijnen aangeleverd moeten worden.

Lees verder

Narrowcast: Medicijnresten niet door het riool

Spoel medicijnresten niet door het riool maar breng ze terug naar de apotheek of het inzamelpunt van de gemeente. Dat is de boodschap van Infrastructuur en Waterstaat (IenW) in samenwerking met de KNMP. De boodschap is verwerkt in een narrowcast.

Lees verder

Poster: Medicijnresten niet door het riool

Spoel medicijnresten niet door het riool maar breng ze terug naar de apotheek of het inzamelpunt van de gemeente. Dat is de boodschap van Infrastructuur en Waterstaat (IenW) in samenwerking met de KNMP. De boodschap is verwerkt in een poster.

Lees verder