Cursus Effectief Personeelsbeleid

De KNMP organiseert in september en oktober 2018 nieuwe cursussen Effectief Personeelsbeleid, na eerdere succesvolle edities in 2014, 2015 en 2016. Dit jaar staan de onderwerpen disfunctioneren, ziekte, flexarbeid en diverse vormen van verlof centraal.

Wat te doen met disfunctionerende en/of zieke werknemers? Wanneer een werknemer haar taken niet (meer) voldoende uitvoert, er een arbeidsconflict is, eventueel vergezeld met een ziekmelding?

Door nieuwe wetgeving, zoals de Wet Werk & Zekerheid en aanpassingen in de Wet Verbetering Poortwachter, is er veel veranderd. En het staat nog steeds niet stil, nu er een nieuw wetsvoorstel Arbeidsmarkt in Balans in behandeling is. Ook leven onder apothekers veel vragen over de voorwaarden voor flexibele arbeid – parttimers, oproepcontracten, nulurencontracten – en de diverse vormen van verlof, zoals vakantie-, zwangerschaps-, ouderschapsverlof.

Wilt u als werkgever en personeelsfunctionaris goed geïnformeerd en voorbereid zijn? De KNMP biedt u een boeiend dagprogramma aan van 9.00 tot 15.00 uur met deskundige sprekers: arbeidsrechtadvocaat en partner mr. dr. Pascal Kruit van Boontje Advocaten en re-integratiespecialist en trainer Pascal van Gellecum MSc van Keerpunt (partij bij Brancheloket Apotheken).

De deskundigen informeren u op praktische en interactieve wijze over de wet- en regelgeving en geven tips en handvatten voor aanpak in de praktijk. Zodat u weet hoe u het gesprek met uw werknemer aangaat en waar u dan op moet letten. Zeker in het geval van een disfunctionerende en/of zieke werknemer speelt dit een belangrijke rol.

Cursusdatum Plaats Locatie
Dinsdag 18 september Arnhem Van der Valk
Donderdag 27 september Vught Van der Valk
Dinsdag 2 oktober Hoofddorp Novotel
Vrijdag 5 oktober Breukelen Van der Valk
Dinsdag 16 oktober Spier-Dwingeloo Van der Valk
Dinsdag 23 oktober Nootdorp Van der Valk

Voor openbaar apothekers geaccrediteerd met 5 uren.

Tarieven

Zakelijke Contributie
€ 295,- (excl. btw)
VZA-lid (en afname Zakelijke Contributie KNMP)
€ 265,- (excl. btw)
Geen Zakelijke Contributie € 495,- (excl. btw)
Meld u aan

Contact

KNMP
Maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:00 uur

(070) 373 73 73 communicatie@knmp.nl