Apothekers in dienstverband

De Landelijke vereniging van Artsen in Dienstverband (LAD) behartigt de arbeidsvoorwaardelijke en rechtspositionele belangen van apothekers in dienstverband.

In Nederland werken ongeveer 2000 apothekers in dienstverband. De Cao Apothekers in dienstverband beschermt hun professionele zelfstandigheid en legt een stevig fundament voor een gedegen arbeidsvoorwaardenpakket. De Cao Apothekers in dienstverband geldt voor apothekers die werken bij een apotheek die is aangesloten bij de Vereniging Zelfstandige Apothekers (VZA). Hoe meer apothekers lid zijn van de LAD, hoe sterker de positie van de LAD is. En daarmee de positie van individuele apothekers, ook als zorgprofessional.

Sluit u ook aan!

Naar de website van de LAD

Let op, wilt u gebruikmaken van de belastingservice? Meld u dan voor 1 maart aan bij de LAD, zodat de belastingservice uw belastingaangifte over het afgelopen kalenderjaar kan doen.

Profiteer van de samenwerking tussen LAD en VvAA

De LAD heeft voor haar leden een Financiële Ledenservice opgezet en ondergebracht bij Vereniging VvAA. LAD-leden zijn bij de VvAA gratis verzekerd voor aanvullende beroepsaansprakelijkheid en rechtsbijstand. Denk aan: arbeidszaken, klacht- en tuchtrecht, sociaal verzekeringsrecht, stalking en getuigenverhoor. Bent u lid van de LAD én van VvAA? Dan kunt u profiteren van 5% premiekorting op de particuliere schadeverzekeringen van VvAA.

Uw voordelen

  • Korting op privé verzekeringen bij VvAA.
  • Financieel advies en advies over al uw verzekeringen.
  • 10% korting op het adviestarief voor persoonlijke financiële planning.
  • Advies over starten in dienstverband of een eigen praktijk.
  • Korting op het tarief voor de Belastingservice; via deze dienst kan VvAA u helpen met uw belastingaangifte.
Bekijk de informatie op de website van VvAA

 


 

 

Contact

Helpdesk Arbeidszaken
Maandag t/m vrijdag 11.00 - 17.00 uur

(070) 373 72 71 arbeidszaken@knmp.nl