Apothekers in dienstverband

De Landelijke vereniging van Artsen in Dienstverband (LAD) behartigt de arbeidsvoorwaardelijke en rechtspositionele belangen van apothekers in dienstverband.

In Nederland werken ongeveer 2000 apothekers in dienstverband. De Cao Apothekers in dienstverband beschermt hun professionele zelfstandigheid en legt een stevig fundament voor een gedegen arbeidsvoorwaardenpakket. De Cao Apothekers in dienstverband geldt voor apothekers die werken bij een apotheek die is aangesloten bij de Vereniging Zelfstandige Apothekers (VZA). Hoe meer apothekers lid zijn van de LAD, hoe sterker de positie van de LAD is. En daarmee de positie van individuele apothekers, ook als zorgprofessional.

Sluit u ook aan!

Naar de website van de LAD

Uw voordelen

  • Vraagt u zich of uw salaris marktconform is? Zit u in een lastig re-integratietraject waar u juridisch advies over wilt? Of heeft u vragen over uw werkrooster of pensioen? In dit soort situaties kunt u juridisch advies krijgen. De LAD-juristen staan dagelijks voor u klaar en hebben al heel wat apothekers geholpen. Als LAD-lid kunt u kosteloos voor 20 uur per jaar gebruikmaken van deze dienstverlening.
  • Als LAD-lid geniet u automatisch van de voordelen van vakbondsactiviteiten. Zo heeft u inspraak en stemrecht over afspraken voor een nieuwe cao.
  • LAD-leden zijn gratis verzekerd voor aanvullende beroepsaansprakelijkheid; een must voor iedere zorgprofessional.
  • LAD-leden kunnen tegen een zeer aantrekkelijk tarief trainingen volgen op het gebied van onderhandelen en time- en stressmanagement.
  • Via onze financiële ledenservice maakt u gebruik van een breed pakket aan diensten, waaronder korting op privé-verzekeringen of korting op financieel advies. Ook kunt u via deze service tegen een gereduceerd tarief uw belastingaangifte laten verzorgen.

Contact

Helpdesk Arbeidszaken
Maandag t/m vrijdag 11.00 - 17.00 uur

(070) 373 72 71 arbeidszaken@knmp.nl