Aandoening en preventie

De KNMP biedt u informatie en handvatten bij het verlenen van farmaceutische zorg bij een specifieke aandoening: astma/COPD, diabetes, hart- en vaatziekten, kanker, psychosociale aandoeningen en reuma/osteoporose. Ook bekijkt u hier de informatie op het gebied van preventie.

Onderwerpen binnen Aandoening en preventie

Astma/COPD

De KNMP biedt u informatie en handvatten bij het verlenen van farmaceutische zorg bij een specifieke aandoening. Op deze pagina bekijkt u informatie over integrale astma/COPD-zorg, het zorgaanbod van de apotheker en de ondersteuning die de KNMP biedt.

Lees verder

Diabetes

De KNMP biedt u informatie en handvatten bij het verlenen van farmaceutische zorg bij een specifieke aandoening. Op deze pagina bekijkt u informatie over integrale diabeteszorg, het zorgaanbod van de apotheker en de ondersteuning die de KNMP op het gebied van diabetes biedt.

Lees verder

Hart- en vaatziekten

De KNMP biedt u informatie en handvatten bij het verlenen van farmaceutische zorg bij een specifieke aandoening. Op deze pagina bekijkt u de informatie over integrale zorg bij hart- en vaatziekten, het zorgaanbod van de apotheker en de ondersteuning die de KNMP op het gebied van hart- en vaatziekten biedt.

Lees verder

Kanker

De KNMP biedt u informatie en handvatten bij het verlenen van farmaceutische zorg bij een specifieke aandoening. Op deze pagina bekijkt u de informatie over de KNMP-ondersteuning bij kanker, zorgcoördinatie, interessante websites en richtlijnen.

Lees verder

Preventie

De KNMP biedt u informatie en handvatten bij het verlenen van preventieve farmaceutische zorg. Op deze pagina bekijkt u de Zorgstandaard Obesitas, de Zorgmodule Stoppen met Roken, de ondersteuning die de KNMP biedt en overige ondersteuning.

Lees verder

Reuma/osteoporose

De KNMP biedt u informatie en handvatten bij het verlenen van farmaceutische zorg bij een specifieke aandoening. Op deze pagina bekijkt u onder andere de Zorgstandaard Depressie en de ondersteuning die de KNMP biedt.

Lees verder