Oproep aan apotheekmedewerkers voor deelname aan PAM-peiling

26 mei 2016

Het Panel praktijkonderzoek Apotheek Medewerkers (PAM) zoekt apotheekmedewerkers die willen meedoen aan een peiling over ‘Het gesprek tussen patiënt en apothekersassistent’. Deze nieuwe peiling vindt plaats in juni. Het PAM panel wil inzichtelijk maken hoe het staat met de kwaliteit en veiligheid van de zorg in de openbare apotheek.

Door lid te worden van het PAM panel krijgen medewerkers de gelegenheid hun stem te laten horen en ervaringen te delen. Zo ontstaat er een genuanceerder beeld van wat er in de praktijk gebeurt en wat apotheekmedewerkers daarvan vinden. Met deze informatie wil PAM de zorg beter en veiliger maken. En bijdragen aan een betere ondersteuning van apotheekmedewerkers. De PAM-peiling naar het Begeleidingsgesprek Nieuw Geneesmiddel in de zomer van 2015 zorgde ervoor dat het begeleidingsgesprek nu niet meer apart op de rekening staat.

Vraag uw medewerkers zich aan te melden voor het PAM panel

Apotheekteamleden kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar . Het lidmaatschap is gratis. Na ontvangst van de inschrijving krijgen zij een bevestiging. Als de peiling ‘Het gesprek tussen patiënt en apothekersassistent’ start, ontvangen de deelnemers per e-mail een uitnodiging met toegang tot de peiling.

SIR Institute for Pharmacy Practice and Policy beheert en coördineert PAM.

Meer informatie over PAM is te vinden op sirstevenshof.nl
Dit nieuwsbericht is onderdeel van nieuwscategorie: Patiëntenzorg Praktijkvoering