Nog 1 dag om te reageren op KNMP-bestuursfunctie

22 september 2016

U heeft nog 1 dag om te reageren op de openstaande vacature voor de KNMP-bestuursfunctie. Solliciteren is mogelijk t/m vrijdag 23 september (voor 17:00 uur).

De vierjarige subsidie aan StiPCO; het convenant ‘Medisch Farmaceutische Beslisregels in de eerste lijn’; landelijke media-aandacht voor geneesmiddeltekorten; en de wettelijke erkenning van het specialisme openbaar apotheker. Het is slechts een greep uit de belangrijke wapenfeiten van de KNMP. Ze geven aan dat de apotheker zich stevig positioneert in de samenleving. En dat de Toekomstvisie Farmaceutische Patiëntenzorg 2020 zich aftekent. Het is zaak in volle vaart door te gaan op de ingeslagen weg. Een krachtig verenigde beroepsgroep is daarom essentieel. En uw bijdrage is daarin onmisbaar.

Het beroep van de apotheker is in transitie. De apotheker van de toekomst heeft unieke kennis over de werking van het geneesmiddel, maar is vooral ook zorgverlener. Geeft u in uw openbare apotheek richting aan de nieuwe werkelijkheid van het vak? En wilt u zich hiervoor ook als bestuurder inzetten? Twijfel dan niet en meld u aan als KNMP-bestuurder.

Solliciteren

Solliciteren is niet meer mogelijk.

Meer informatie

Naar de vacature Bekijk de volledige profielschets
Dit nieuwsbericht is onderdeel van nieuwscategorie: KNMP