Nieuwe KNMP-app biedt offline informatie over interacties met oncolytica

7 augustus 2015

De nieuwe KNMP-app ‘IA Oncologie’ biedt actuele offline informatie over interacties met oncologische middelen. De app is een hulpmiddel voor apothekers en andere zorgverleners die betrokken zijn bij de zorg voor patiënten met kanker.
Download de app ‘IA Oncologie’ via de Appstore (iOS) Download de app ‘IA Oncologie’ via Googleplay (Android)

 

(Ziekenhuis-)Apotheken die Pakket Z(+) of Zakelijke Contributie afnemen van de KNMP krijgen kosteloos beschikking over de app. Zij hebben per mail een persoonlijke inlog gekregen. Voor andere geïnteresseerden kost de app € 18,50.

Voor de app is geen verbinding met internet nodig, behalve als gebruikers door willen linken naar een bijbehorende risicoanalyse.

Samenwerking

De KNMP-IA-app kwam tot stand in samenwerking met de Nederlandse Vereniging voor Medische Oncologie (NVMO), stichting Hemato-Oncologie voor Volwassenen Nederland (HOVON) en de Nederlandse Vereniging voor Klinische Farmacologie & Biofarmacie (NVKF&B). De app draagt bij aan een eenduidig advies voor patiënten die oncologische middelen gebruiken.

De interactie-informatie is samengesteld door het Geneesmiddel Informatie Centrum (GIC) van de KNMP. De app vervangt het zakboekje 'Interacties oncologische middelen 2014'.

Meer weten

Heeft u problemen met inloggen, of een andere vraag over de app? Stuur dan een mail naar de afdeling Communicatie van de KNMP: .

 


Dit nieuwsbericht is onderdeel van nieuwscategorie: Patiëntenzorg Praktijkvoering