Medicijnteksten Apotheek.nl nu ook beschikbaar via app

18 maart 2014

De informatie op de KNMP-publiekswebsite Apotheek.nl is zeer populair: 50.000 bezoeken per dag, 1,5 miljoen per maand. Nu kunt u deze informatie altijd en overal raadplegen via een nieuwe app: de Appotheek.
Medicijnteksten Apotheek.nl nu ook beschikbaar via app

De app is geschikt voor alle smartphones en tablets en is gratis te downloaden via de AppStore en GooglePlay. Na downloaden kunt u de app ook zonder internetverbinding gebruiken.

Aanvulling op de bijsluiter

De Appotheek is een handige aanvulling op de informatie van de bijsluiter. Het is een praktische app met overzichtelijke informatie over medicijnen, klachten en aandoeningen. Wijs uw patiënten op het gemak van de Appotheek. Dit kan u veel printwerk schelen.

Uitbreiding functionaliteiten

De Appotheek zal worden uitgebreid met nieuwe functionaliteiten. Het wordt bijvoorbeeld ook mogelijk via de app apotheken in de buurt te vinden.

Publieksinformatie Apotheek.nl

De informatie uit de Appotheek is afkomstig van de KNMP-website Apotheek.nl. Hier is publieksinformatie te vinden over geneesmiddelen en aandoeningen: een handige aanvulling voor uw patiënten op de informatie die ze van u ontvangen. In onze Toolkit publieksinformatie vindt u materialen waarmee u uw patiënten kunt informeren over Apotheek.nl.