Loop StiPCO-toelage niet mis: registreer leerresultaten

11 februari 2016

Openbaar apothekers ontvangen alleen een financiële tegemoetkoming voor de scholing in het Stimuleringsprogramma Competentieontwikkeling Openbaar apothekers (StiPCO) als zij hun leerresultaten hebben geregistreerd in PE-online.

StiPCO donkerblauwDe KNMP ziet dat veel openbaar apothekers al een cursus hebben gevolgd binnen StiPCO, maar dat nog niet iedereen de leerresultaten heeft ingevuld. Dit is een voorwaarde om begin 2017 de tegemoetkoming voor de in 2016 gevolgde StiPCO-cursussen te ontvangen.

Leerresultaten registreren gaat zo

Deelnemers aan cursussen ontvangen een e-mail met het verzoek hun leerresultaten te registreren zodra de aanbieder de deelname aan een nascholing heeft verwerkt in PE-online. De link in de e-mail gaat naar PE-Online. Log in in het persoonlijk dossier in PE-Online, ga naar het tabblad ‘Evaluaties’ en klik op ‘invullen’ naast het evaluatieformulier.

Bekijk stap-voor-stap-uitleg in de video ‘Leerresultaten registreren’

Geen e-mail ontvangen?

Geen e-mail ontvangen met het verzoek uw leerresultaten te registreren? Wellicht staat niet het juiste e-mailadres genoteerd in PE-online, of heeft u aangegeven deze mail niet te willen ontvangen. Dit past u aan in uw persoonlijk dossier in PE-online onder 'Mijn gegevens'. Ook kan het zijn dat de e-mails in de spambox terechtkomen. Als u het vermoeden heeft dat dit het geval kan zijn, controleer dan uw spambox.

Meer over StiPCO

Bekijk alle informatie over StiPCO
Dit nieuwsbericht is onderdeel van nieuwscategorie: Professie