Leverancier schenkt tijdens KNMP eHealth Café jaarabonnement

2 juni 2016

Aan de vooravond van de eHealth Week vindt op maandag 6 juni 2016 het eerste KNMP eHealth Café plaats in Dauphine te Amsterdam. Een inspiratiebijeenkomst over de digitale communicatie met de patiënt. KNMP-leden zijn van harte welkom. Leverancier Autopharma waardeert het initiatief zodanig dat voor één van de aanwezige bezoekers een gratis jaarabonnement op een sms-service beschikbaar is. Het betreft een slim opgezette track&trace van recepten met gekoppelde geautomatiseerde berichtgeving.

Nictiz vertelt over de peilstok die in de farmacie is gestoken voor de stand van eHealth en presenteert de opmerkelijkste uitkomsten. In een rondetafeldiscussie spreken apothekers, een huisarts en de patiëntenorganisatie NPCF met elkaar over nut en noodzaak van digitale communicatie met de patiënt. Dat kan leiden tot een pittige discussie; het publiek mag ook vragen stellen.

Met een drankje in de hand kunnen de aanwezigen vervolgens hun licht opsteken bij leveranciers die praktische en werkende oplossingen hebben voor communicatie met de patiënt. Zorgdoc, Pharmeon, Promedico, Pharmapartners en Autopharma presenteren elk een pitch van een toepassing in de praktijk.

Programma

Het programma op 6 juni is:

16.00 uur: inloop
16.15 uur: presentatie eHealth Monitor Farmacie door Nictiz
16.30 uur: tafeldiscussie over digitale communicatie met de patiënt
17.15 uur: pitches door leveranciers
17.30 uur: afsluiting met een borrel

Panel

De tafeldiscussie over digitale communicatie met de patiënt staat onder leiding van Mariël Croon, manager communicatie van de KNMP. Het panel, uitgenodigd op persoonlijke titel, bestaat uit de volgende deelnemers:

  • Hanneke Smits-Pelser (huisarts)
  • Joris Arts (ziekenhuisapotheker)
  • Marcel Heldoorn (teammanager digitale zorg NPCF)
  • Mathijn Brummelhuis (openbaar apotheker)

Dauphine in Amsterdam is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en heeft een parkeergarage dichtbij. Het adres is: Prins Bernhardplein 175, 1097 BL Amsterdam.

Vooraf aanmelden is gewenst. Dat kan per e-mail: .

Dit nieuwsbericht is onderdeel van nieuwscategorie: KNMP