KNMP ontwikkelt ‘website’ en vakblad voor apotheekteam

18 februari 2016

Apothekersassistenten, farmaceutisch consulenten, farmaceutisch managers, algemeen ondersteunende medewerkers en bezorgers hebben vanaf eind maart een eigen online plek binnen de website KNMP.nl. Hier vinden zij ook een online vakblad: ‘Het Apotheekteam’. Op deze manier wil de KNMP de apotheker ondersteunen bij het overdragen van nieuwe ontwikkelingen richting apotheekmedewerkers.

“We vinden het in het belang van de patiënt dat nieuw beleid, nieuwe ontwikkelingen of diensten breed worden geïmplementeerd”, aldus Monique Kappert, manager afdeling Zorgonderzoek & Innovatie van de KNMP. “Nieuwe ontwikkelingen raken niet alleen de apotheker zelf. Alle apotheekmedewerkers krijgen hier vroeg of laat mee te maken. Wij willen apothekers helpen bij de implementatie door relevante vakinhoudelijke en praktijkgerichte onderwerpen passend te maken voor het apotheekteam.”

Website voor apotheekmedewerkers op KNMP.nl

De website voor het apotheekteam, www.knmp.nl/apotheekteam, richt zich op onderwerpen als eerste uitgifte en therapietrouw en wijst het apotheekteam bijvoorbeeld op materialen uit de Toolkit publieksinformatie. In de loop van de tijd wordt het aantal onderwerpen verder uitgebreid. Daarnaast is via deze website het e-magazine ‘Het Apotheekteam’ te bekijken. Dit online vakblad verschijnt ieder kwartaal en geeft persoonlijke verhalen uit de apotheekpraktijk en het vak weer.

Aanmelden online vakblad ‘Het Apotheekteam’

Apotheekmedewerkers kunnen zich al aanmelden voor het gratis online vakblad. Eind maart verschijnt de1ste editie.

Geef deze link door aan uw medewerkers:

www.knmp.nl/aanmelden-apotheekteam
Dit nieuwsbericht is onderdeel van nieuwscategorie: KNMP