KNMP adviseert leden zorgverzekering af te sluiten met optimale keuzevrijheid

15 december 2015

De KNMP adviseert haar leden om in 2016 een zorgverzekering af te sluiten die optimale keuzevrijheid biedt en de verzekerde rechten niet beperkt, in het bijzonder bij de farmaceutische zorg. Dit is het geval bij VvAA/ONVZ, De Amersfoortse, Salland of Stad Holland.

U kunt nog tot 1 januari 2016 wisselen van zorgverzekeraar. De VvAA-zorgverzekering en De Amersfoortse hebben speciale aanbiedingen voor KNMP-leden.

De basispremies van genoemde verzekeringen*:

VvAA-zorgverzekering € 101,15
De Amersfoortse € 107,95
Salland € 112,95
Stad Holland € 102,00

*De genoemde premies kunnen, afhankelijk van de persoonlijke situatie, verschillen.

Aanbieding VvAA voor KNMP-leden

VvAA-zorgverzekering is een exclusief label (van ONVZ) voor VvAA-leden, maar speciaal voor KNMP-leden en medewerkers en hun gezinsleden maakt de VvAA een uitzondering. VvAA biedt KNMP-leden en -medewerkers een collectiviteitskorting van 8% op de basisverzekering en 10% op de aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen.

De VvAA-zorgverzekering biedt bovendien onder meer vrije keuze van zorgverlener en ziekenhuis en geen beperkingen van het geneesmiddelenbeleid.

Bekijk meer informatie en bereken premie

Aanbod van De Amersfoortse voor werkgevers

De Amersfoortse biedt werkgevers met een collectieve ziektekostenverzekering een korting aan van 7,5% op de basispremie. Als zij ook een verzuimverzekering en/of WIA-verzekeringen hebben afgesloten bij De Amersfoortse kunnen de kortingen oplopen tot 10% van de basisverzekering, 15% op de aanvullende verzekeringen en 4% op de tandartsverzekering. Daarnaast heeft De Amersfoortse de werkgerelateerde zorgmodule aangepast. Deze Doorgaanmodule biedt ruime dekkingen tegen een scherpe premie.

Persoonlijke omstandigheden

Een zorgverzekering moet passen bij uw persoonlijke omstandigheden. Vraag daarom uw verzekeringsadviseur om advies en de voorwaarden. Als u (nog) geen verzekeringsadviseur heeft, dan kunt u ook VvAA Hufenfedap (030- 692 80 60 of info@hufenfedap.nl) om meer informatie vragen.

Dit nieuwsbericht is onderdeel van nieuwscategorie: Praktijkvoering KNMP