Interessant initiatief ouderenzorg? Vertel erover via online vragenlijst

14 april 2016

Onderzoeksbureau ARGO zoekt apothekers die werken aan multidisciplinaire ouderenzorg en die in mei 2016 via een korte online vragenlijst hun successen en knelpunten willen delen. De onderzoeksresultaten moeten handvatten geven om de zorg voor kwetsbare ouderen te versterken.

Het onafhankelijk onderzoeksbureau ARGO verricht in opdracht van VWS, NPCF, Ineen, LHV, KNMP, V&VN en ZN online onderzoek naar al bestaande en afgeronde initiatieven rond het thema Ouderenzorg. Denk hierbij aan: zorgprogramma’s voor kwetsbare ouderen; samenwerking tussen huisarts en sociale wijkteams gericht op kwetsbare ouderen; of samenwerking tussen de eerstelijn en het ziekenhuis. Het onderzoeksbureau benadert in mei 2016 daarom via een online vragenlijst graag zoveel mogelijk personen die hun kennis willen delen. Meedoen? Maak dit via onderstaande link kenbaar.

Ja, ik ontvang in mei graag een link voor een online onderzoek naar ouderenzorg

De online vragenlijst kost zo’n 15 minuten. Indien gewenst stuurt ARGO de onderzoeksresultaten toe.

Bestuurlijk Akkoord Eerstelijn

Het stimuleren van multidisciplinaire zorg, zoals zorg voor kwetsbare ouderen, is een belangrijk onderdeel van het bestuurlijk akkoord eerste lijn  (2014)

Contact

Heeft u vragen over het onderzoek? Neem dan contact op met Berthe te Velde (ARGO) via 050 – 363 74 64 of .

Dit nieuwsbericht is onderdeel van nieuwscategorie: Patiëntenzorg KNMP