Gastapothekers gezocht voor buitenlandse farmaciestudenten

13 januari 2015

De K.N.P.S.V. is voor een uitwisselingsprogramma op zoek naar apothekers die buitenlandse farmaciestudenten een stageplek willen bieden in het ziekenhuis, de openbare apotheek of de industrie. Het gaat om een periode van gemiddeld 4 weken, bij voorkeur in de zomermaanden.

Uitwisselingsprogramma

De Koninklijke Nederlandse Pharmaceutische Studenten Vereniging (K.N.P.S.V.) organiseert in samenwerking met de International Pharmaceutical Students’ Federation (IPSF) het Student Exchange Programme voor (bio-)farmaciestudenten van over de hele wereld

Dit programma biedt farmaciestudenten de kans om voor een periode van 3 weken tot 3 maanden stage te lopen in een ander land. Zo krijgen ze een bredere visie op het werk van apotheker.

Gastapotheker worden

Wilt u uw Nederlandse kennis overdragen op buitenlandse farmaciestudenten en zo een Nederlandse student de kans geven zijn kennis op buitenlands farmaciegebied te vergroten? Geef u dan op als gastapotheker.

Er wordt rekening gehouden met uw eventuele voorkeuren voor land en taal. In ieder geval spreken de studenten goed Engels. De K.N.P.S.V. legt het cv en de motivatiebrief van de buitenlandse student aan u voor.

Aanmelden en meer informatie

Wilt u meer informatie over het uitwisselingsprogramma? Neem dan contact op met Michiel van der Werf via e-mail: of telefoon: 050-3638605/06-29278162.

Als u zich direct wilt aanmelden, kunt u het interesseformulier invullen.

Interesseformulier gastapotheker

Download

 


Dit nieuwsbericht is onderdeel van nieuwscategorie: Praktijkvoering