Apotheker spreekt over medicatiebeoordeling tijdens Nationale Diabetes Dag

18 februari 2016

Apotheker en epidemioloog Prem Adhien spreekt tijdens de Nationale Diabetes Dag (NDD) op vrijdag 18 maart 2016 over medicatiebeoordeling en de rol van de apotheker in een multidisciplinair zorgveld. Hij verzorgt een van de 30 sessies tijdens deze dag voor alle professionals die zich bezighouden met diabetes.

De NDD vindt plaats in de Rijtuigenloods in Amersfoort. De Nationale Diabetes Federatie (NDF) organiseert de Nationale Diabetes Dag tweejaarlijks in samenwerking met lidorganisaties en de achterban.

Accreditatie aangevraagd voor openbaar apothekers

Voor openbaar apothekers is accreditatie aangevraagd. Zij kunnen deze dag gebruiken om interessante praktijkvoorbeelden van diabeteszorg te horen tijdens de sessies en in gesprek te komen met andere apothekers en zorgprofessionals.

30 sessies langs 5 themalijnen

Tijdens de dag verzorgen diverse sprekers bij elkaar 30 sessies die zijn verdeeld in 5 thema’s, onder meer over innovatie, verschillende doelgroepen en diabeteszorg op maat.

Bekijk het volledige programma Direct naar inschrijven

Apotheker/epidemioloog Adhien verzorgt om 15.30 uur samen met de internist prof. Dr. Hoekstra de voordracht met de titel ‘Complicaties: DCCT-EDIC’.

Dit nieuwsbericht is onderdeel van nieuwscategorie: Patiëntenzorg Professie