KNMP.NL

rss.jpg

Laatste kans om bankgegevens door te geven voor StiPCO-tegemoetkoming
Openbaar apothekers kunnen tot maandag 31 oktober 2016 hun uitbetalingsgegevens doorgeven waarop de KNMP de StiPCO-tegemoetkoming kan overmaken. Apothekers die dit nog niet hebben gedaan, ontvingen eerder vandaag een mail met een uitbetalingsformulier.
IGZ: eindcontroles recepten dezelfde dag en niet pas binnen 24 uur
De apotheker dient de eindcontroles van recepten dagelijks uit te voeren, en niet binnen een termijn van 24 uur. Dit is vastgesteld na bestuurlijk overleg tussen de KNMP en de Inspectie van de Gezondheidszorg (IGZ).
3 kandidaten bekend voor 2 vacante posities in KNMP-bestuur
Apothekers Sijtze Blaauw, Katja Kok-van Oirschot en Steven Verhagen-Smits stellen zich kandidaat voor de 2 vacante posities in het KNMP-bestuur. De Commissie Kandidaatstelling wijst Sijtze Blaauw en Katja Kok-van Oirschot aan als voorkeurskandidaten.
Deadline voor herregistratie in BIG-register nadert
De deadline voor de herregistratie in het BIG-register nadert. Het uitvoerend overheidsorgaan CIBG stuurt daarom begin november een laatste oproep aan degenen voor wie de registratie per 1 januari 2017 verloopt. Wie hierop niet reageert, wordt in het nieuwe jaar automatisch uitgeschreven.
Ministerie erkent geschilleninstantie voor openbare apotheken
Het ministerie van VWS erkent sinds deze week de mede door de KNMP opgerichte Stichting Klachten en Geschillen Eerstelijnszorg (SKGE) als geschilleninstantie voor openbare apotheken en huisartsen.

Contact

KNMP
Maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:00 uur

(070) 373 73 73 communicatie@knmp.nl