KNMP.NL

rss.jpg

‘Administratieve lasten in de farmaceutische zorg kunnen en moeten omlaag’
Ondanks inspanningen van de KNMP, Zorgverzekeraars Nederland, het ministerie van VWS en andere organisaties zijn de administratieve lasten in de farmaceutische zorg nog altijd hoog. Dit blijkt uit de Merkbaarheidsscan van Q-Consult, uitgevoerd in opdracht van het ministerie van VWS.
Tijdelijk geen bijsluiter bij EpiPen
De EpiPen voor volwassenen komt naar verwachting weer beschikbaar vanaf 5 juni. De verpakkingen van de eerste charge zullen geen bijsluiter bevatten. Verpakkingen mét bijsluiter komen naar verwachting pas beschikbaar vanaf 26 juni.
‘UZI-medewerkerspas niet op naam’ komende maanden niet verkrijgbaar
De ‘UZI-medewerkerspas niet op naam’ is binnenkort tijdelijk niet verkrijgbaar. Apotheken kunnen de pas tot en met 30 mei 2017 nog aanvragen. Vervolgens is de pas weer per 1 maart 2018 aan te vragen. Dit heeft het CIBG bekendgemaakt.
Bereikbaarheid KNMP en helpdesks op 25 en 26 mei
Het KNMP-bureau is op Hemelvaartsdag (25 mei) en vrijdag 26 mei gesloten. De helpdesks van GIC, LNA en KNMP Kennisbank zijn op vrijdag 26 mei WEL bereikbaar.
Gezond bedrijf nu en in de toekomst thema tijdens LOA-conferentie
Gezond bedrijf nu en in de toekomst was het gespreksthema tijdens de LOA-conferentie op 18 mei. Een thema waarvoor grote belangstelling was.

Contact

KNMP
Maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:00 uur

(070) 373 73 73 communicatie@knmp.nl