AGM-bijeenkomst Magistrale bereiding

De Sectie AGM organiseerde op 8 maart een bijeenkomst over Magistrale Bereiding 3.0. Magistraal bereiden staat de afgelopen tijd in de spotlights. De mogelijkheid van de apotheker om magistrale geneesmiddelen te bereiden voor de eigen patiënt heeft een plek gekregen in de discussie over dure geneesmiddelen. Vanuit verschillende invalshoeken gaven de sprekers hun kijk op het thema, uitgedaagd door de vraag: Staan we op de rand van een nieuw tijdperk, magistraal bereiden 3.0?

Sprekers en presentaties

Om de presentaties te kunnen bekijken, moet u ingelogd zijn.

Ruim 50 leden van de Sectie AGM namen deel aan de bijeenkomst. Als vervolg op de bijeenkomst vindt er een verdiepingssessie plaats op woensdag 12 september. Tijdens de sessie wordt gekeken naar wat er nu al technisch kan, maar (nog) niet gebeurt. De sessie begint met een korte introductie door Hans Waals en Joris Langendijk.

De sessie vindt plaats van 14.00 tot 16.00 uur bij DMB/Tiofarma (Hermanus Boerhaavestraat 1, 3261 ME Oud-Beijerland). Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor de sessie via . Er kunnen maximaal 20 sectieleden deelnemen aan de sessie. De aanmeldingen zullen worden gehonoreerd op basis van volgorde van aanmelden.

Contact

Secretaris sectie AGM
Fleur Kauer

06 31 01 46 89 f.kauer@knmp.nl