KNMP zoekt nieuwe voorzitter

De KNMP is de vereniging van alle apothekers in Nederland. Apothekers zijn betrokken bij alle facetten van de geneesmiddelenvoorziening. Ontwikkelingen in de maatschappij stellen de apotheker voor uitdagingen en bieden ook kansen. Het KNMP-bestuur heeft zicht op al deze ontwikkelingen en geeft richting aan de koers van de KNMP. Bent u degene die de KNMP de komende jaren kan en wil leiden? Twijfel dan niet en meld u aan als kandidaat.

De KNMP zoekt een enthousiaste en gedreven opvolger van de huidige voorzitter per december 2019. U bent het boegbeeld van de vereniging en u weet alle leden te verenigen. Als voorzitter bent u verantwoordelijk voor het bewaken van de grondslag en verwezenlijking van de doelstellingen van de vereniging.

Wij zoeken

Een apotheker met bij voorkeur brede ervaring in de openbare farmacie en ook daarbuiten, en met meerdere jaren leidinggevende en bestuurlijke ervaring, die tevens voldoet aan het algemene profiel voor verkiesbare leden van het KNMP-bestuur. 

Een natuurlijke, charismatische verbinder die de samenwerking binnen de professie en met andere partijen belichaamt en de vereniging op krachtige wijze vertegenwoordigt in de media.

Wij bieden

Wij bieden u een unieke bestuurlijke ervaring in een collegiaal team, ondersteund door een professionele organisatie. Een bezoldigde functie waarin u richting kunt geven aan de toekomst van het vak van apotheker.

Profielschets voorzitter KNMP

Bekijk de profielschets

Solliciteren

Solliciteren is mogelijk tot en met 1 oktober 2019. De gesprekken met de kandidaatstellingscommissie zijn gepland op 17 (en mogelijk 21) oktober en vinden centraal in het land plaats.

Naar het sollicitatieformulier

Meer informatie

Kandidaatstellingscommissie Verkiezingsprocedure Algemene Vergadering

Contact

Monique de Jager
Bestuursassistent

(070) 373 72 45 m.de.jager@knmp.nl