Bent u apotheker met aandacht voor de transitie van het vak? Word KNMP-bestuurder!

De vierjarige subsidie aan StiPCO; het convenant ‘Medisch Farmaceutische Beslisregels in de eerste lijn’; landelijke media-aandacht voor geneesmiddeltekorten; en de wettelijke erkenning van het specialisme openbaar apotheker. Het is slechts een greep uit de belangrijke wapenfeiten van de KNMP. Ze geven aan dat de apotheker zich stevig positioneert in de samenleving. En dat de Toekomstvisie Farmaceutische Patiëntenzorg 2020 zich aftekent. Het is zaak in volle vaart door te gaan op de ingeslagen weg. Een krachtig verenigde beroepsgroep is daarom essentieel. En uw bijdrage is daarin onmisbaar.

Het beroep van de apotheker is in transitie. De apotheker van de toekomst heeft unieke kennis over de werking van het geneesmiddel, maar is vooral ook zorgverlener. Geeft u in uw openbare apotheek richting aan de nieuwe werkelijkheid van het vak? En wilt u zich hiervoor ook als bestuurder inzetten? Twijfel dan niet en meld u aan als KNMP-bestuurder. 

Wij zoeken

Het KNMP-bestuur zoekt 2 praktiserend openbaar apothekers, met lef en analytisch vermogen. Met aandacht voor de ambities zoals beschreven in de Toekomstvisie Farmaceutische Patiëntenzorg 2020. En met:

  • visie op de farmacie in alle facetten;
  • verbindende kwaliteiten tussen de KNMP-sectiebesturen en de sector;
  • bestuurlijke ervaring.

Bovendien staat u ingeschreven in het Specialistenregister Openbaar Apothekers, bent u lid van de KNMP en kunt u minimaal 4 uur per week aan het bestuurswerk besteden. Eén van de nieuwe bestuurders zal de rol van secretaris gaan vervullen.

Het KNMP-bestuur streeft naar een veelzijdige samenstelling en nodigt jongere apothekers en vrouwelijke apothekers van harte uit zich aan te melden als kandidaat.

Wij bieden

Wij bieden u een unieke bestuurlijke ervaring in een collegiaal team. Een bestuursfunctie waarin u in richting kunt geven aan optimale farmaceutische patiëntenzorg. U ontvangt een reële vergoeding voor de bestuursfunctie.

Profielschets KNMP-bestuurder

Bekijk de profielschets

Solliciteren

Solliciteren is niet meer mogelijk.

Noteer in uw agenda

De kennismakingsgesprekken zijn gepland op 6, 7 en 12 oktober. Noteer na uw aanmelding deze dagen direct in uw agenda.

Meer informatie

Kandidaatstellingscommissie Verkiezingsprocedure Algemene Vergadering

Contact

KNMP
Maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:00 uur

(070) 373 73 73 communicatie@knmp.nl