Bent u apotheker geneesmiddel & maatschappij met verbindend vermogen? Word lid van het KNMP-bestuur, tevens voorzitter Sectie AGM

De KNMP is de vereniging van alle apothekers in Nederland. Zij zijn betrokken bij alle facetten van de geneesmiddelenvoorziening. Ontwikkelingen in de maatschappij stellen de apotheker voor uitdagingen en bieden ook kansen. Het KNMP-bestuur overziet deze ontwikkelingen en geeft richting aan de koers van de KNMP. Geeft u als apotheker geneesmiddel & maatschappij richting aan het vak? En wilt u zich hiervoor ook als bestuurder inzetten? Twijfel dan niet en meld u aan als lid van het KNMP-bestuur, tevens voorzitter Sectie AGM.

De KNMP is per december 2021 op zoek naar een enthousiast en gedreven lid voor het KNMP-bestuur. Een bestuurder is medeverantwoordelijk voor het bewaken van de grondslag en verwezenlijking van de doelstelling van de vereniging en houdt in dit kader toezicht op het functioneren van de secties en de directeur KNMP-bureau. Het nieuwe KNMP-bestuurslid wordt aan de AV voorgedragen als voorzitter van de AGM-commissie en de Sectie AGM.

Wij zoeken

Een apotheker geneesmiddel & maatschappij met meerdere jaren bestuurlijke ervaring, die de bereidheid heeft tevens voorzitter te worden van de AGM-commissie en de Sectie AGM.

Wat bieden wij?

Wij bieden u een unieke bestuurlijke ervaring in een collegiaal team. Een bestuursfunctie waarin u richting kunt geven aan de toekomst van het vak van apotheker. U ontvangt een reële vergoeding voor de bestuursfunctie.

Solliciteren

Solliciteren voor deze functie is niet meer mogelijk. De gesprekken zijn gepland op woensdagavond 6 oktober en donderdagmiddag 7 oktober.

Meer informatie

Lees de profielschets Bekijk de procedure Bekijk de kandidaatstellingscommissie De Sectie AGM is tevens op zoek naar een nieuw commissielid. Bekijk hier de vacature

Contact

Secretaris kandidaatstellingscommissie KNMP-bestuur
Brigit Homan

06 52 09 36 29 b.e.h.homan@knmp.nl