Platform Dienstapotheken

Binnen het KNMP Platform Dienstapotheken werken de leden van de Klankbordgroep Dienstapotheken aan belangenbehartiging op het gebied van arbeidszaken, tarief & bedrijfsvoering, ICT & gegevensoverdracht en kwaliteit. Dit doen ze op (on)gevraagd advies van KNMP-leden en in goed overleg met KNMP-medewerkers.

Lid worden van Klankbordgroep Dienstapotheken

Wilt u zich ook aansluiten bij de Klankbordgroep Dienstapotheken? U kunt uw interesse kenbaar maken via . U bent ook van harte uitgenodigd u aan te melden wanneer u niet als gevestigd apotheker verbonden bent met een dienstapotheek, maar als bestuurder of commissaris.

Webcommunity dienstapotheken

Het KNMP Platform Dienstapotheken heeft een webcommunity waarop betrokkenen informatie kunnen delen en vragen kunnen stellen. Werkt u als apotheker, bestuurder of commissaris in een dienstapotheek? Word dan lid van de webcommunity van het Platform. U bent van harte uitgenodigd informatie op de community te plaatsen, want kennis delen kan alleen samen!

U meldt zich aan voor de webcommunity via .

Suggesties

Heeft u suggesties voor of opmerkingen over dienstapotheken? Geef het door via . Wij gebruiken uw input graag bij de belangenbehartiging van dienstapotheken.

Contact

Secretaris Platform Dienstapotheken
Fleur Kauer

(06) 310 146 89 dienstapotheken@knmp.nl