WSO-webinar: Samen zorgen voor de oudere, chronisch zieke patiënt

Opties

Op woensdag 5 april vindt van 12.00 tot 13.30 uur het WSO-webinar plaats met als thema 'Samen zorgen voor de oudere, chronisch zieke patiënt'. Het webinar is alleen toegankelijk voor KNMP-leden. 

  • Datum 05 april 2023
  • Locatie Online
  • Start & eind tijd 12:00 - 13:30
  • Accreditatie 1,5 voor openbaar apothekers en ziekenhuisapothekers

Inhoud webinar

Het webinar wordt gehouden met vier Special Interest Groups (SIG’s): Diabetes, Hart- en vaatziekten, Long en Kwetsbare ouderen. De leden van deze SIG’s bespreken een casus van een kwetsbare oudere multimorbide patiënt die aandoeningen heeft op het gebied van diabetes, hart- en vaatziekten en longen. Nadat de casus per SIG is besproken gaan de voorzitters van de vier SIG’s er met elkaar over in gesprek.

Over de SIG's

Aan de WSO zijn vier SIG’s verbonden, waarin voornamelijk openbaar apothekers zitting hebben, maar ook ziekenhuisapothekers en apothekers die werkzaam zijn in onderzoek, onderwijs of beleid. Zij werken binnen de SIG samen op een deelgebied van de farmacie en spannen zich in om dit gebied verder te ontwikkelen en uit te bouwen. De vier SIG’s vormen de verbinding van de WSO met het veld en andere (eerstelijns)zorgverleners.

Aanmelden voor het webinar
Pagina laatst bijgewerkt op 02 maart 2023