Stem op Apotheek.nl! Dan zorgen we samen voor onze 4e award

29 september 2021

De 4 openbaar apothekers Frank Rieter, Ceren Zwijnenburg, Luca Emmer en Narin Martens vinden dat Apotheek.nl nog steeds de Beste Medicijnwebsite van Nederland is. En dus krijgt Apotheek.nl ook dit jaar weer hun stem, zodat we net als in 2018, 2019 én 2020 de felbegeerde award in de wacht slepen. Maar met 4 stemmen alleen komen we er niet. Dus: stem ook op Apotheek.nl, dan zorgen we samen voor onze 4e award!
Stem direct op Apotheek.nl

4e award

Waarom zou u op Apotheek.nl stemmen? Redenen genoeg, vinden ook openbaar apothekers Frank Rieter, Ceren Zwijnenburg, Luca Emmer en Narin Martens. De belangrijkste redenen om te stemmen op Nederlands Beste Medicijnwebsite presenteren zij graag via onderstaande video’s.

Campagnevideo: 

Korte teasers: 

‘We scoren hoger dan een 9.4!’ (Dat verdient een stem!)

‘Uitgebreide informatie over de 4 coronavaccins!’ (Stemmen!)

‘Beknopte info, op slechts een A4’tje!’ (Een stem waard!)

 ‘Apotheek.nl trek meer dan 1.4 miljoen bezoekers per maand!’ (Stem direct!)

Stem direct op Apotheek.nl

Deel mee voor Apotheek.nl

Elke stem telt! De KNMP roept alle apothekers van Nederland daarom op om zich ook hard te maken voor Apotheek.nl. Bijvoorbeeld door de link om te stemmen te delen met minstens 4 collega’s, vrienden of familieleden.

Zo zorgen we samen voor onze 4e award!

U kunt ons ook helpen stemmen te werven door onze berichten via uw eigen sociale media-kanalen te delen, of via die van uw apotheek. 

Deel onze posts via Facebook Deel onze posts via Linkedin Deel onze posts via Twitter  Deel onze posts via Instagram

Over de award

De award ‘Website van het Jaar‘ is de grootste online publieksprijs die jaarlijks wordt uitgereikt. Websites worden beoordeeld op inhoud, navigatie, ontwerp en aanbevelingsintentie. De stemperiode loopt van 29 september t/m 17 november 2021.