Recalls

Map met alle verzamelde recalls.

Recall bepaalde charges Kogenate® Bayer november 2016

Bayer roept in overleg met de Inspectie van de Gezondheidszorg bepaalde charges Kogenate terug. Dit is een recall op apotheekniveau.

Lees verder

Recall Helixate NexGen november 2016

CSL Behring roept in overleg met de Inspectie voor de Gezondheidszorg bepaalde charges Helixate® Nexgen terug. Dit is een recall op apotheekniveau.

Lees verder

Recall malariageneesmiddel Teva 26 juli 2016

Teva Nederland roept in overleg met de Inspectie voor de Gezondheidszorg bepaalde charges Atovaquon/Proguanil HCl terug. Dit is een recall op apotheekniveau.

Lees verder

Recall malariageneesmiddel Sandoz juli 2016

Sandoz roept in overleg met de Inspectie voor de Gezondheidszorg bepaalde charges Atovaquon/Proguanil HCl terug. Dit is een recall op apotheekniveau.

Lees verder

Recall Rescuvolin - Brief

Teva Nederland roept in overleg met de Inspectie voor de Gezondheidszorg bepaalde charges Rescuvolin Poeder voor Injectievloeistof 500 mg terug. Dit is een recall op apotheekniveau.

Lees verder

Recall Kogenate injectieflacon-adapter

Bayer roept in overleg met de Inspectie voor de Gezondheidszorg bepaalde charges Kogenate@ Bayer terug. Dit is een recall op apotheekniveau.

Lees verder

Recall Helixate NexGen

CSL Behring roept in overleg met de Inspectie voor de Gezondheidszorg bepaalde charges Helixate @ Nexgen terug. Dit is een recall op apotheekniveau.

Lees verder

Recall Novo Nordisk - GlucaGen® Hypokit

Novo Nordisk BV roept in overleg met de Inspectie voor de Gezondheidszorg bepaalde charges GlucaGen® Hypokit terug. Dit is een recall op patiëntenniveau.

Lees verder

Recallbrief Novo Nordisk - Glucagen HypoKit - uitgifteadviezen

Novo Nordisk BV roept in overleg met de Inspectie voor de Gezondheidszorg bepaalde charges GlucaGen® Hypokit terug. Dit is een recall op patiëntenniveau. Deze brief bevat aanvullende informatie.

Lees verder

Recallbrief Fagron natriumsulfaat

Fagron roept in overleg met de Inspectie voor de Gezondheidszorg bepaalde charges Natriumsulfaat 30g/100ml drank terug. Dit is een recall op patiëntenniveau.

Lees verder

Terugroepformulier Fagron natriumsulfaat

Fagron roept in overleg met de Inspectie voor de Gezondheidszorg bepaalde charges Natriumsulfaat 30g/100ml drank terug. Dit is een terugroepformulier voor de recall op patiëntenniveau.

Lees verder

Brief over recall Benzoylperoxide 100 mg/g hydrogel SAN

Omega Pharma Nederland BV roept in overleg met de Inspectie voor de Gezondheidszorg een charge Benzoylperoxide 100 mg/g hydrogel SAN terug. Dit is een recall op apotheekniveau.

Lees verder

Brief Sanofi 12 mei 2016 over recall Rifadin, poeder voor infusievloeistof 600 mg

Sanofi roept in overleg met de Inspectie voor de Gezondheidszorg een charge Rifadin, poeder voor infusievloeistof 600 mg terug. Dit is een recall op apotheekniveau.

Lees verder

Brief over recall Tranxene 5 mg verpakkingen zonder expiratiedatum

Sanofi roept in overleg met de Inspectie voor de Gezondheidszorg een charge Tranxène ® 5, capsules 5mg terug. Dit is een recall op apotheek- en groothandelniveau.

Lees verder

Brief Healtypharm recall reisziektetabletten

Healthypharm roept in overleg met de Inspectie voor de Gezondheidszorg bepaalde charges Reisziektetabletten cyclizine HCI 50 mg terug. Dit is een recall op apotheek-, groothandel- en drogisterijniveau.

Lees verder

Nummers recall Sandoz 30 juni 2015

Sandoz roept in overleg met de Inspectie voor de Gezondheidszorg bepaalde charges Olanzapine Sandoz orodispergeerbare tablet 5, 10, 15 en 20 mg terug. Dit is een uitbreiding van de recall op apotheekniveau.

Lees verder

Brief recall Sandoz 30 juni 2015

Sandoz roept in overleg met de Inspectie voor de Gezondheidszorg bepaalde charges Olanzapine Sandoz orodispergeerbare tablet 5, 10, 15 en 20 mg terug. Dit is een recall op apotheekniveau.

Lees verder

Recall GYNO-MYK ovules 23 juni 2015

WILL PHARMA roept in overleg met de Inspectie voor de Gezondheidszorg een charge GYNO-MYK ovules 100 mg terug. Dit is een recall op apotheek- en groothandelniveau.

Lees verder

Recall Bicalutamide Accord 50 mg-tabletten (charge N10602)

Accord Healthcare BV roept in overleg met de Inspectie voor de Gezondheidszorg een charge Bicalutamide Accord 50 mg tabletten terug. Dit is een recall op patiëntniveau.

Lees verder

Brief Actavis recall Indometacine

Actavis roept in overleg met de Inspectie voor de Gezondheidszorg een charge Indometacine Actavis 50 mg capsules terug. Dit is een recall op apotheekniveau.

Lees verder

Brief van Sandoz over recall Olanzapine Sandoz orodispergeerbare tabletten

Sandoz roept in overleg met de Inspectie voor de Gezondheidszorg bepaalde charges Olanzapine Sandoz orodispergeerbare tablet 5, 10, 15 en 20 mg terug. Dit is een brief voor de recall op apotheekniveau.

Lees verder

Overzicht batches onderdeel recall Olanzapine Sandoz orodispergeerbare tabletten

Sandoz roept in overleg met de Inspectie voor de Gezondheidszorg bepaalde charges Olanzapine Sandoz orodispergeerbare tablet 5, 10, 15 en 20 mg terug. In dit document ziet u om welke charges het gaat.

Lees verder

Brief Takeda over recall Deponit® T15-pleister

Takeda Nederland BV roept in overleg met de Inspectie voor de Gezondheidszorg alle charges Deponit® T15 transdermale pleisters terug. Dit is een uitbreiding van de recall op apotheekniveau.

Lees verder

Recall Rifadin omhulde tabletten 600 mg

Sanofi roept in overleg met de Inspectie voor de Gezondheidszorg bepaalde charges Rifadin, omhulde tabletten 600 mg terug. Dit is een uitbreiding van de recall op apotheekniveau.

Lees verder

Recall Desmopressine-acetaat Actavis 0,1 mg/ml, neusspray (16 april 2015)

Actavis roept in overleg met de Inspectie voor de Gezondheidszorg bepaalde charges Desmopressine-acetaat Actavis 0,1 mg/ml, neusspray terug. Dit is een recall op apotheekniveau.

Lees verder

Recall Recivit

Grünenthal BV roept in overleg met de Inspectie voor de Gezondheidszorg bepaalde charges Recivit® sublinguale tabletten terug. Dit is een recall op apotheekniveau.

Lees verder

Brief Sandoz over recall Erytromycine Sandoz granulaat 500 mg in sachet

Sandoz roept in overleg met de Inspectie voor de Gezondheidszorg bepaalde charges Erytromycine sandoz 500 mg terug. Dit is een recall op apotheekniveau.

Lees verder

Brief van Teva over recall Clonidine 0,150 mg Teva tabletten op patiëntenniveau

Teva Nederland roept in overleg met de Inspectie voor de Gezondheidszorg een charge Clonidine HCl 0,150 mg Teva, tabletten terug. Dit is een recall op patiëntniveau.

Lees verder

Patiëntenbrief natriumsulfaatdrank

Fagron roept in overleg met de Inspectie voor de Gezondheidszorg bepaalde charges Natriumsulfaat 30g/100ml drank terug. Dit is een patiëntenbrief van de recall op patiëntenniveau.

Lees verder

Recallbrief Novo Nordisk GlucaGen Hypokit- herstart 4 november 2016

Novo Nordisk BV roept in overleg met de Inspectie voor de Gezondheidszorg bepaalde charges GlucaGen® Hypokit terug. Dit is een recall op patiëntenniveau. De recall is het vervolg van een eerdere terugroepactie van september 2016.

Lees verder

FNA voorschrift

Fagron roept in overleg met de Inspectie voor de Gezondheidszorg bepaalde charges Natriumsulfaat 30g/100ml drank terug. Dit is een een FNA voorschrift.

Lees verder

Recallbrief Pfizer Nederland over productiefout voorgevulde pennen

Pfizer Nederland roept in overleg met de Inspectie voor de Gezondheidszorg bepaalde charges Genotropin (somatropine) GoQuick voorgevulde pennen 5,0 mg terug. Dit is een patiëntenbrief van de recall op patiëntenniveau.

Lees verder

Recallbrief EpiPen Junior

De recallbrief over het terughalen van de verpakkingen van EpiPen Junior.

Lees verder

Recallbrief EpiPen

Meda Pharma B.V. heeft in overleg met de lnspectie voor de Gezondheidszorg besloten om het hieronder genoemde product met onmiddellijke ingang uit de markt terug te roepen. In deze recallbrief vindt u meer informatie hierover.

Lees verder