Recalls

Map met alle verzamelde recalls.

Recallbrief EpiPen Junior

De recallbrief over het terughalen van de verpakkingen van EpiPen Junior.

Lees verder

Recallbrief EpiPen

Meda Pharma B.V. heeft in overleg met de lnspectie voor de Gezondheidszorg besloten om het hieronder genoemde product met onmiddellijke ingang uit de markt terug te roepen. In deze recallbrief vindt u meer informatie hierover.

Lees verder

Brief DCB over recall Fosinoprilnatrium 5 mg

Brief van Apotheek De Collegiale Bereiding (DCB) aan apotheken over de terugroepactie van Fosinopril natrium 5 mg tabletten.

Lees verder

Brief DMB over recall Fosinoprilnatrium 5 mg

Brief van Apotheek De Magistrale Bereider (DMB) aan apotheken over de terugroepactie van Fosinopril natrium 5 mg tabletten.

Lees verder

Brief Pharmacosmos over recall Cosmofer

Pharmacosmos verstuurde op 1 maart 2017 een brief over de recall van Cosmofer 50 mg/ml (ijzerdextrancomplex), ampullen van 2 ml, ZI-nummer 14684322, charge 41219A-3.

Lees verder

Recallbrief Emerade Pen

Dit is de recallbrief van de adrenaline-injectiepen Emerade die door Bausch&Lomb Pharma op apotheekniveau wordt teruggeroepen.

Lees verder

Patiëntenbrief recall NovoPen

Novo Nordisk heeft ontdekt dat er een probleem kan zijn met de patroonhouder van een beperkt aantal insulinepennen van het type NovoPen® Echo® en NovoPen® 5. In deze brief voor patiënten staat alle relevante informatie met betrekking tot de recall (juli 2017).

Lees verder

Recallbrief NovoPen

De recallbrief met belangrijke veiligheidsinformatie voor apotheken over NovoPen® Echo® en/of NovoPen® 5 (juli 2017).

Lees verder

Recallbrief Lipitor, Pfizer

De recallbrief van Pfizer over Lipitor 20 mg filmomhulde tabletten, 30 stuks verpakking.

Lees verder

Recallbrief Hydrocortison CF 20 mg tabletten

Centrafarm B.V. roept in overleg met de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) Hydrocortison CF 20 mg tabletten in 500 stuks potverpakking terug op apotheekniveau. Bekijk hier de recallbrief.

Lees verder

Recallbrief GlaxoSmithKline BV

GlaxoSmithKline BV heeft in overleg met de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd besloten tot een recall op patiëntniveau voor Ventolin Diskus 200 mcg. Bekijk de bijbehorende recallbrief.

Lees verder

Voorbeeldbrief patiënten recall Ventolin

GlaxoSmithKline BV heeft in overleg met de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd besloten tot een recall op patiëntniveau voor Ventolin Diskus 200 mcg. Om de recall onder de aandacht te brengen van uw patiënten, kunt u gebruik maken van de voorbeeldbrief van GlaxoSmithKline BV.

Lees verder

Recallbrief Acid A Vit crème 0,5 mg/g van Pierre Fabre Benelux

Recallbrief van de Acid A Vit crème 0,5 mg/g van Pierre Fabre Benelux van 14 februari 2018.

Lees verder