Voorjaarsdag ‘Diabetere zorg’

Datum: 2 juni 2016
Locatie: Van der Valk hotel De Bilt, Utrecht
Tijd: 09:00-20:30
Kosten: € 50,- voor leden, € 90,- voor niet-leden
Organisator: VJA

De Vereniging Jonge Apothekers (VJA) organiseert elk jaar de Voorjaarsdag. Een wetenschappelijk symposium waarop een thema rond de farmaceutische zorg belicht wordt. Dit jaar heeft de Voorjaarsdag het thema ‘Diabetere zorg’ en vindt plaats op donderdag 2 juni in het Van der Valk hotel De Bilt.

Op dit wetenschappelijke symposium komen inspirerende deskundigen uit de eerste en tweede lijn spreken over onder andere de plaatsbepaling van de nieuwe middelen (DPP-4 remmers en GLP-1 agonisten), de rol van de apotheker in de diabeteszorg, de farmacotherapie bij comorbiditeiten en insuline biosimilars. Heeft dit jou nieuwsgierig gemaakt, en zou jij ook wel willen of  het mogelijk is om ‘Diabetes om te keren’? Meld je dan direct aan!

De kosten voor deze dag zijn slechts € 50,- voor leden en € 90,- voor niet-leden, inclusief borrel en diner! Voor deelname aan deze dag zullen 5 punten worden geaccrediteerd, voor zowel openbaar apothekers als ziekenhuisapothekers. Aanmelden kan op www.vjavoorjaarsdag.nl. Daar vind je ook meer informatie over het dagprogramma.

Wil jij ‘Diabetere zorg’ leveren? Dan is dit een uitgelezen kans! Wij hopen dat jullie bij deze interessante dag aanwezig zullen zijn. Tot dan!

Meer informatie over dit agenda-item

Direct opslaan in uw agenda: vCal iCal

Download iCal als u een Mac heeft, anders vCal

Contact

KNMP
Maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:00 uur

(070) 373 73 73 communicatie@knmp.nl