Antistollingscentrum Gelderse Vallei organiseert: toekomstgerichte organisatie van antistollingszorg (een voorbeeldcasus)

Datum: 20 juni 2017
Locatie: Ziekenhuis Gelderse Vallei te Ede, Willy Brandtlaan 10, 6716 RP, Ede
Tijd: 15:15-20:00
Kosten: € 50,- inclusief btw per deelnemer.
Organisator: Antistollingscentrum Gelderse Vallei

In de Gelderse Vallei is een brede groep van ketenpartners (van patiënt tot alle potentiële behandelaars tot zorgverzekeraar) al twee jaar actief aan de slag met het Antistollingscentrum Gelderse Vallei (AGV). Elk kwartaal komt het team bij elkaar, intussen al 7 keer. Op 20 juni 2017 (16.00 – 20.00 uur, locatie Ede) worden de ontwikkelde ideeën en bereikte resultaten gedeeld op basis van een concrete praktijkcasus.

Bezoekers van dit symposium krijgen inzicht in het achterliggende idee van substitutie 2.0 in de antistollingszorg, een antistolling breed digitaal regioprotocol, de business case en de proces learnings. Op deze wijze hoort u hier hoe andere regio's en beleidsmakers gebruik kunnen maken van deze producten. Het AGV wil door middel van dit symposium kennis, ervaring en instrumenten met de diverse stakeholders delen en een stimulans zijn voor de landelijke ontwikkelingen.

Meer informatie over het symposium Inschrijven

 

Direct opslaan in uw agenda: vCal iCal

Download iCal als u een Mac heeft, anders vCal

Contact

Gijs Tenthof, Kwartiermaker AGV

06 - 294 011 04 suc7@xs4all.nl