Farmacotherapie Up-to-Date

Datum: 22 november 2016
Locatie: Hotel Van der Valk Breukelen
Tijd: 09:30-16:30
Kosten: € 295,00
Accreditatie: Voor ziekenhuisapothekers: 6 uur; Accreditatie voor openbaar apothekers en is aangevraagd
Organisator: PAOFarmacie

Welk middel is de juiste keuze bij de behandeling van neuropathische pijn? Wat is het werkingsmechanisme en en wat zijn de beperkingen in de behandeling? Welke opties zijn er voor patiënten die met het stappenplan van de NHG-standaard diabetes mellitus type 2 niet uitkomen? Hoe interpreteert u de gegevens uit klinisch onderzoek naar de nieuwe antidiabetica? En weet u hoe u therapeutic drug monitoring en farmacogenetische parameters bij niertransplantatiepatiënten moet toepassen?

Het antwoord op deze en andere vragen krijgt u tijdens alweer de 10e editie van  Farmacotherapie up to date in Utrecht, zodat u ten aanzien van deze onderwerpen weer helemaal op de hoogte bent van de laatste stand van zaken. Deze feestelijke editie van dit jaarlijks terugkerende symposium wilt u toch niet missen?

Neuropathische pijn, diabetes mellitus en transplantatiegeneeskunde zijn dit jaar de drie thema’s van het 10e symposium Farmacotherapie up to date. De keuzes in de behandeling van neuropathische pijn, de pathofysiologie en de werkingsmechanismen van de geneesmiddelen komen aan bod. U leert de behandeling van diabetes mellitus type 2 individueel en eventueel richtlijnoverstijgend aan te passen. De bespreking van de farmaceutische zorg voor de complexe transplantatiepatiënt behandelt het herkennen en afhandelen van de belangrijkste interacties met immunosuppressiva, therapeutic drug monitoring en farmacogenetica. Bovendien kunt u zelf meediscussiëren tijdens de pro con discussie aan het eind van de ochtend. Deze bijzondere jubileumeditie zal feestelijk afgesloten worden met een borrel aan het eind van het programma.

Direct opslaan in uw agenda: vCal iCal

Download iCal als u een Mac heeft, anders vCal