Voorjaarscongres: inschrijven vóór 23 februari en alle parallelsessies op KNMP.nl

8 februari 2021

De inschrijving voor het voorjaarscongres sluit op 23 februari 2021 en de inhoud van alle parallelsessies is nu op KNMP.nl beschikbaar. Het congres op 9 maart 2021 wordt live uitgezonden vanuit het World Forum te Den Haag en heeft als thema: Diabetes Mellitus.

Parallelsessies en netwerken naast vaste onderdelen

Het KNMP Voorjaarscongres bestaat, naast het inhoudelijke programma, uit een aantal vaste onderdelen: de openingsspeech van voorzitter Aris Prins, de uitreiking van de KNMP Zorginnovatieprijs en een inleiding door prof. dr. Patricia van den Bemt. Zij neemt tijdens het congres tevens afscheid als voorzitter van de programmacommissie en geeft het stokje door aan prof. dr. Aukje Mantel. Daarnaast is er ruimte om te netwerken en om twee parallelsessies -van elk een half uur- omtrent diabetes mellitus te volgen.

Satellietsessies

Tussen 12:00 en 12:30 uur organiseren standhouders BD|ROWA en PharmaPartners een eigen satellietsessie. Deze sessies zijn te volgen via het online platform en de inschrijving is gratis. Meer informatie over het onderwerp, de sprekers en de inschrijfmogelijkheid is te lezen in de aankomende edities van het PW en de KNMP-Nieuwsbrief.

Accreditatie

Accreditatie is aangevraagd voor openbaar apothekers en voor ziekenhuisapothekers.

Het bestuur van de KNMP hoopt u allen op 9 maart te zien!

Bekijk hier het programma Inschrijven vóór 23 februari