PRISMA-symposium 2021 open voor abstracts

13 januari 2021

Apothekers kunnen tot maandag 5 april hun abstract indienen voor het PRISMA-symposium 2021. De beste abstracts worden gepubliceerd in het Nederlands Platform voor Farmaceutisch Onderzoek. Het PRISMA-bestuur reikt tijdens dit online symposium op 18 mei tevens de PRISMA-publicatieprijs en PRISMA-proefschriftprijs uit.

De PRISMA-proefschriftprijs wordt toegekend aan de auteur van het beste proefschrift op het gebied van farmaceutisch praktijkonderzoek uit 2019 of 2020. De PRISMA-publicatieprijs is bedoeld voor de beste wetenschappelijke Engelstalige publicatie over farmaceutisch praktijkonderzoek in 2020. De proefschriften en publicaties kunnen worden ingediend voor 15 maart via prisma@knmp.nl.

Online symposium: ‘Digitaal naar betere zorg!’

Het PRISMA-symposium heeft als thema ‘Digitaal naar betere zorg!’. Twee plenaire sprekers starten het online evenement met lezingen over digitale zorgoplossingen en Big Data voor de apotheekpraktijk. Aansluitend krijgen apothekers de gelegenheid hun abstract te presenteren tijdens de parallelsessies. Aanmelden voor het symposium kan vanaf 12 april zodra duidelijk is welke parallelle sessies er zijn met de ingediende abstracts.

Apothekers kunnen hun Nederlands- of Engelstalige abstract van hun farmaceutisch praktijkonderzoek indienen via prisma@knmp.nl.

Lees voor aanmelding het format met de voorwaarden Meer over PRISMA
Dit nieuwsbericht is onderdeel van nieuwscategorie: Professie