KNMP zoekt apothekers voor nieuwe medicijnvideo’s op Apotheek.nl (inschrijving gesloten)

24 juni 2021

De KNMP zoekt enthousiaste apothekers die voor de camera uitleg willen geven over medicijnen: van de werking tot en met waarschuwingen. De video’s worden geplaatst op de bijbehorende medicijnpagina op Apotheek.nl, waar ze beschikbaar komen voor gemiddeld 1,6 miljoen bezoekers per maand. Apothekers kunnen zich aanmelden voor de komende opnamedagen in juli, of alvast kenbaar maken later dit jaar mee te willen werken.

Update 2 juli 2021

In de korte periode dat deze oproep live stond, ontving de KNMP veel aanmeldingen.
Vanwege de grote belangstelling is het aanmeldformulier inmiddels gesloten. Het is niet meer mogelijk om u aan te melden.

Leest u dit bericht naar aanleiding van het artikel in het PW (26/27), en had u zich aan willen melden voor dit videoproject? De KNMP wil in de toekomst graag blijven werken aan video's met apothekers die eraan bijdragen de zichtbaarheid van de beroepsgroep te vergroten. Wij nodigen u daarom van harte uit om uzelf op de algemene filmlijst van de KNMP te plaatsen. Op die manier maakt u kenbaar om in de toekomst eventueel mee te willen werken aan medicijnvideo's op Apotheek.nl, of wellicht aan andere videoprojecten. Alvast hartelijk bedankt voor uw aanmelding!

Ik wil op de algemene filmlijst