Jong Talent Aanmoedigingsprijzen voor vier farmaciestudenten

30 november 2021

KNMP-vicevoorzitter Nicole Hunfeld reikte op 29 november de Jong Talent Aanmoedigingsprijzen uit aan vier studenten binnen de categorie farmacie en (bio)farmaceutische wetenschappen. De Koninklijke Hollandsche Maatschappij der Wetenschappen (KHMW) kent deze prijzen toe aan studenten met uitblinkende studieresultaten in het eerste studiejaar van het wetenschappelijk onderwijs. De KNMP is sponsor van de Jong Talent Aanmoedigingsprijzen. ‘Het is goed om te zien dat deze faculteiten zulke talentvolle farmaciestudenten opleiden’, aldus Hunfeld.

Prijswinnaars

De winnaars zijn Daan Bijker (Rijksuniversiteit Groningen), Thom van Gemeren (Vrije Universiteit), Raghad Kasas Universiteit Utrecht en Willemijn van der Heijden (Universiteit Leiden). Deze vier uitmuntende farmaciestudenten ontvingen ieder een bedrag van € 500,-.

Onderwijs en onderzoek zijn de grondslag van ons beroep en daarom vindt de KNMP het belangrijk om zulke talentvolle studenten al vroeg een podium te geven. De KNMP feliciteert de studenten met deze mooie prijs en wenst hen veel succes met het vervolg van hun studie.

Dit nieuwsbericht is onderdeel van nieuwscategorie: KNMP